foto

Sylvain White

  • nar. 12.2.1975 (45 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Slender Man
2013 Znamení andělů - Miserere
2010 Parchanti
2007 Divoký Stomp
2006 North Hills
Tajemství loňského léta 3
2004 Švédská trojka 3
2002 Quiet

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Zahřívací kolo (E02)
Zelenáč (TV seriál)
Casualties (S02E14)
2019 Strange Angel (TV seriál)
The Tower (S02E06)
Zelenáč (TV seriál)
Safety (S02E07)
Redwood (S01E11)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Woman Who Never Died (S01E03)
Station 19 (TV seriál)
Do a Little Harm... (S02E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Summit (S06E08)
2017 MacGyver (TV seriál)
Large Blade (S01E13)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Darkroom (S05E10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Něco za něco (S05E16)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Captain Cole's Playlist (E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Ospalá díra (TV seriál)
Dark Mirror (S03E13)
Closer: Nové případy (TV seriál)
V práci nevhodné (S05E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Za královnu a vlast (S07E02)
Zodpovědnost (S06E11)
2015 Empire (TV seriál)
True Love Never (S02E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Robots (S02E04)
Stoupenci zla (TV seriál)
Lov (S03E07)
The Originals (TV seriál)
Brotherhood of the Damned (S02E11)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Osobní věci (S04E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Popel popelu (S06E02)
Ztracené naděje (S05E10)
2014 The Originals (TV seriál)
A Closer Walk with Thee (S01E20)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina nade vše (S05E02)
Nový návrat (S04E18)
Výpomoc (S04E13)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Konec hry (S03E08)
V utajení (TV seriál)
Here Comes Your Man (S04E05)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ten den (S03E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dárce (S10E13)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky