Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

heyda 

všechny recenze uživatele

Další nedoceněná parádička na poli sci-fi thrilleru. Ano, je pravda, že film je zčásti okopírovaný z Věci, filmu, který se pro mě nepochopitelně pohybuje v top 200. Že by byl Kurt Russell až tak charismatický? No ale nechme být Věc. The Thaw je film, který pracuje se současnou problematikou globálního oteplování, což zde určitě spousta lidí odsoudí, ale já to beru jako skvělý a neotřelý nápad. ... Líbily se mi herecké výkony, skvělá byla hudba, úžasné bylo prostředí, zaujala mě tématika, ale samozřejmě i zde si tvůrci neodpustili několik klišé. Tak či onak, já se nenudil ani vteřinku, byl jsem docela slušně zhnusenej a thrillerově uspokojen. 80% s tím, že dám 5 hvězd, ať to hodnocení trochu stoupne. :) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi milo prekvapený. Absolútne som neočakával, že sa bude jednať o tak slušnú sci-fi záležitosť, ktorá najmä vďaka príbehu, a tým kde sa odohráva, pripomína úspešný “The Thing”. Samozrejme, jeho kvalitu v žiadnom prípade nedosahuje, no rozhodne sa nejedná o žiadny tragický pokus, ktorý by vyslovene nudil. ()

Reklama

Javert 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko, ke kterému, bych se nebýt tipu od kamaráda, nedostal ani za tisíc let. Pracuje se tu sice s mnohokrát použitými a okoukanými motivy (Věc v tom prostě vidím a né, že né), ale zároveň jde vidět snaha nezavděčit se divákovi za každou cenu. To se odráží i v atmosféře, která dává zejména ve střední pasáži divákovi pociťovat pocit nejistoty, který mám já osobně u podobných filmů velmi rád. K minusům - herci jsou podle očekávání toporní, Val Kilmer má nejlepší (herecká) léta za sebou, hudba jakoby zkopírovaná z kteréhokoliv jiného B-horroru dnešní doby. Mezi sci-fi horrory dnešní doby solidní nadprůměr. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podobné téma ako zo seriálu "Faktor Psí" (šlo o nejakú cca. poslednú časť asi, neviem presne), alebo niečo na štýl klasiky "Thing". No a popravde mne to prišlo hrozne slabé, necítil som ani napätie ani strach... (ani seriál ani klasika) len trápny scénar z "jačajúcou" dcérou hlavného hrdinu, ktorý ako správny džentlmen rozhodne... proste slabé 3/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická kombinace Cabin Fever a Bay u kterého má divák nutkání se ošívat.. Na druhou stranu cítím, že tomu něco schází-nějáký drajv, ambice, šťavnatější pojetí..Prostě něco co by z toho udělalo trošku zapamatovatelnější film. Rozhodně to není špatné a kdo má tyhle parazitickoinfekční filmy rád, ten se nudit nebude, ale zítra nebudu vědět, že jsem to viděl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama