Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové populárního televizního seriálu se ještě jednou a naposledy sešli v roce 1964. Vzhledem k velkému diváckému úspěchu Tří chlapů v chalupě se hrdinové populárního seriálu ještě jednou a opravdu naposledy sešli v roce 1964. Pořad tehdy uváděla televizní hlasatelka Milena Vostřáková. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

DanušeGr. 

všechny recenze uživatele

Byl to jeden (ne-li) první) seriál pana Jaroslava Dietla. Zobrazoval dobu začátku socialismu a zakládání JZD. Na svoji dobu to byĺo úspěšné dílo. Očima dnešního diváka - hlavně mladého, je to nepochopitelná a především méně zajímavá tvorba, jako všechny filmy a seriály popisující socialismus. Já jsem zakládání JZD také nezažila, ale znám to z vyprávění a je velká škoda, že JZD byla lidskou hloupostí zničena. ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

Dietl+Filip a la "Na Vlachovce" bez Pepíčka Zímy. Provedením (TV-inscenace) i ukecaností a řevem navazuje spíše na původní seriál než na Machův skvělý film. Proto by více odpovídal název ....po dvou letech a ne ....po roce. Na stěně visí Džina Polobriketa s bujným výstřihem, malý chlapec v peřince je z toho řevu kolem tak vystrašený, že žaloba na autora i režiséra za týrání dětí by bývala byla na místě! Ani plejáda super-herců nezachránila tenhle úděs plný řevu a politického tlachání. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil ten seriál, ze kterého film vycházel a stejně tak je tomu i u filmu samotného. Naprostá kinematografická zbytečnost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Lubomír Lipský (děda Potůček) byl ve skutečnosti pouze o necelé dva roky a půl starší než jeho seriálový syn Jan Skopeček (otec Potůček), který byl pouze o necelých sedm let starší než jeho seriálový syn Ladislav Trojan (syn Potůček). (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama