Reklama

Reklama

Experiment strachu

(TV film)

Stále populárnější herečka CLEA DUVALL (NARUŠENÍ, TAKOVÁ NORMÁLNÍ HOLKA) předvádí strhující výkon v mysteriózním hororu plném nečekaných zvratů a nervydrásajícího rozuzlení. Hrdinkou filmu je Cassie – studentka psychologie, která se stala v dětství obětí mentálně narušeného únosce. Aby se jí podařilo zbavit démonů minulosti a zároveň dokončit svou diplomovou práci, rozhodne se pro nečekaný experiment. Nechá se přijmout coby požární hlídka strážní věže, která leží v naprosté izolaci. Ale jakmile se ocitne sama, začnou se dít divné věci. Cassie si připomíná stále více podrobností z minulosti a postupem času už si sama není jistá, jestli jsou události kolem ní reálné, nebo je vše pouze výplodem její paranoie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatné, sice je od začátku tak nák jasné,o co že tam půjde, přesto je to vcelku povedené. Hlavní hrdinka Clea je sympatická a pěkná. Vydržet měsíc sám v lese je asi určitě na palici a zvlášt, pro někoho , kdo má trauma z dětství. Jen škoda toho závěru, ten mohli mnohem víc vygradovat a dát tomu pořádný koule. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Si ze mě tvůrci dělají prdel, ne? Celou dobu budují solidní atmosféru, překvapení, aby to vyšumělo takhle nijace do ztracena? Celou dobu člověk čeká nějaké zásadnější odhalení, vzhledem k minulosti, ale klidně i současnosti, nějaký twist dva, nějaké pootevřená vrátka mimo realitu... a on je to nakonec jen jeden díl Beverly Hills 90210 na výletě v horách. Stejně tak nakonec bez emocí a bezkrevné. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Příroda a prvotní záměr dobré, ale pořád jsem si říkala- teď to přijde, teď už to přijde, a ono nic. Ne že by nebylo pár lekaček, napětí, ale najednou prokouknete záměr vylákání Cassie do opuštěných lesů a pak už nezbývá zhola nic. Jinak hodnotím kladně hlavní představitelku Cassie Cleu DuVall, zahrála co mohla. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od mala mi bylo neustále vtloukáno do hlavy, že strachu se zbavím jedině tak, že se mu postavím tváří v tvář. To samozřejmě byla teorie, ale praxe byla trochu jiná. Bát se něčeho je naprosto normální. Musím říct, že to hlídkování v lese na opuštěném místě by nebylo nic pro mě. Já potřebuju mít kolem sebe lidi. Podzimně zabarvený les, kde byly chatky hlídkařů, měl něco do sebe. Vyzařovala z něho jakási melancholie. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Na tv film zaujímavé. Napätie a strach tu funguje výborne aj napriek tomu, že prakticky celý film nič nevidíme. Chatka v horách,praskanie dreva,vietor a hudba vytvárajú skvelú atmosféru a do toho všetkého prenádherná jesenná príroda ktorú milujem. Film mi ulahodil,škoda iba toho nečakaného a podľa môjho názoru nie príliš vhodného konca. No napriek všetkému som si ho naozaj vychutnal a som spokojný. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama