Reklama

Reklama

Maturitní sex

  • Česko I Bart má holku (více)
Trailer

Maturant Danny (Steven Kaplan), jehož rodiče se nedávno rozvedli, se chystá na maturitní ples a jediné, co mu schází ke spokojenosti, je dívka. Bydlí totiž ve floridském komplexu důchodců a tam o pěknou mladou holku prostě hned tak nezavadí…  „Jaká jiná noc v životě může být důležitější? Snad svatba, ale u té hrozí, že skončí rozvodem.” mudruje Dannyho kamarád Craig při polehávání u bazénu ve floridské kolonii důchodců, které oba říkají domov. O jakou noc jde? Samozřejmě o maturitní ples. A maturant Danny (Steven Kaplan) chce jenom to, co by chtěl na svém maturitním plesu každý normální mladý muž - prožít s hezkou dívkou trochu lásky. Má už objednaný hotelový pokoj, limuzínu i smoking a jeho nedávno rozvedení, poněkud dysfunkční rodiče, kteří sami hledají lásku (William H. Macy a Cheryl Hinesová), mu ze všech sil drží palce. K dokonalosti večera ovšem chybí jediná, leč zásadní věc - dívka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono je to taková blbost, až je to chvilkami dobré:). Děj klasika, ale konec neobvyklý. Jen jsem čekal, že z ní udělají mnohem větší kočku, snad i maminka je hezčí a ta ségra no jó:)! Je tam strašně moc čápů nebo co to je a to jsem nedával:). Pak scéna, kde tatínek popisuje signály jsou super. Taková velká oddechovka, věděl jsem do čeho jdu:). Maturitní plesy nedělám:D ... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Krátká americká veselohra, která je více než o tom prvním šťouchu o hledání partnerky na maturitní ples, a která popustí uzdy své příjemně řízené krotkosti až v okamžiku, kdy dojedou titulky a vám je předestřen důkaz o tom, jak dopadl chudák Bart (zmíněný už v originálním názvu). Když bude člověk hledat neoriginalitu, určitě ji najde. Steven Kaplan je podobný typ filmového "lůzra", jako je Michael Cera (nemluvě o Biggsovi) a jeho automaticky otylý přítel Craig mohl mít klidně tvář Jonaha Hilla. Taky tady jde o maturitní večírek na americké střední škole a to už je pořádně profláknutá téma (a v podstatě i určitý trademark stejně jako americká představa jarních prázdnin) na to, abyste nenašli žádnou podobnost. Takže s tím, že film nebude adeptem na první místo v soutěži o nejoriginálnější námět jsme se už vyrovnali? Dobře, protože film jako takový je jednoduše nekomplikovanou pohodou s výstavními děvčaty v malých rolích, bez tělních výměšků všeho druhu (a to originální je). Respekt. 80% ()

Reklama

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl v galerii W. H. Macyho a to jeho šílené háro, musel jsem tento film vidět a naštěstí jsem se nenechal ovlivnit zdejším nízkým hodnocením a dobře jsem udělal, protože to byla pohodová komedie bez fekálností a trapností, které by si člověk normálně představil pod názvem "Maturitní sex"... Nejlepší scéna, když Macy vysvětluje synovi, jaké mají ženy signály... :-D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení překvapivě dobrá komedie o tom, jak těžké může být, pokud žijete v Americe, sehnat holku, která s vámi půjde na maturitní ples. Musím říct, že já jsem se u filmu bavil, sice nebyl nějak přehnaně vtipný, ale na druhou stranu nebyl ani trapný. Tohle je zcela jasně nenáročně komedie střihnutá stylizací někam do 70. či 80. let, a mně to naprosto vyhovovalo. Žádný trapný humor nebo humor za každou cenu se zde absolutně nekonal, celé to bylo v mezích slušnosti a dá se říci, že film se spoléhá spíše na inteligentnější humor, nežli ostatní tuctové teenagerovské komedie. Tím se naprosto vymyká průměru a já si ho tak za nějakou dobu vybavím mnohem snadněji než mnoho jiných podobných komedií, kde jde právě jen o ten trapný humor. Takže u mě převládají příjemné a sympatické pocity k tomuto filmu, navíc méně známí herci tomuto filmu dodávají na sympatiích. Takže já jako divák jsem spokojený a jsem rád, že se nedostavil další trapný fekální humor nebo nahá těla či něco jiného. A jsem rád, že stanice HBO tento film pojmenovala jinak, nežli Bontonfilm, který ho distribuoval na DVD a pojmenoval ho zcela nelogicky jako "Maturitní sex", kterého se navíc divák ani nedočká a ani o něj v tomto filmu vůbec nejde. V HBO se drželi originálního názvu a to je z mého pohledu velmi sympatické. Takže já byl s filmem spokojený a uděluji čtyři hvězdy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mám rád Macyho, ale toto sa mu fakt nepodarilo. Nemôžem tvorcom uprieť snahu s dobovou atmosférou, ale celkové vyznenie je viac ako rozporuplné. Toto bola fakt komédia alebo len slabý film s trpkou príchuťou? Neviem ani sám bližšie špecifikovať, aký žáner skutočne tento snímok zasiahol, ale komédia to nie je určite... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Keď pred koncom Danny tancuje so svojou matkou na židovskej svadbe, je možné za ním vidieť člena štábu s mikrofónom a slúchadlami. (maros336)

Reklama

Reklama