foto

Michael Mantell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Get a Job
2014 Řidičský průkaz
2011 Den zrady
2010 Ca$h
2008 Maturitní sex
2007 Dannyho parťáci 3
2006 The Thirst
2005 Děkujeme, že kouříte
Nebezpečné hry 3 (TV film)
Self Medicated
V zajetí rychlosti
2003 Vichřice
2002 Sekretářka
2001 A.I. Umělá inteligence
Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
V tajných službách (TV film)
2000 Allerd Fishbein's in Love
Elitní jednotka
Little Richard (TV film)
Smrtící hrozba
Stydlivý polda
Ďábel přichází
1999 Deterrence
Strange World (TV film)
1998 Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Alien Force
Andělský hlas (TV film)
Postel plná růží
Síla 98
1994 Děsná hlína
Quiz Show
1993 The Night We Never Met
1992 Proti její vůli (TV film)
Skutečný život v Belle Reve
1991 Age Isn't Everything
Město naděje
Město v dešti
Človíček Tate
1988 Osm mužů z kola ven
The Appointments of Dennis Jennings
1987 Matewan
1984 Bratr z jiné planety

TV seriály

2017 Chirurgové (TV seriál)
Zpátky tam, kam patříš (S13E14)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Fault (S02E12)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Kingdom (TV seriál)
Be First (S02E04)
2014 Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
2013 Family Tree (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Díky, že to děláte (S01E04)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cupcake (S07E04)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Bod zlomu (S02E18)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Bolestná realita (S01E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Souboj patriotů (S04E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
And You Wonder Why I Lie (S01E06)
Hnutí mysli (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco půjčeného (S02E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
LAPD Blue (S01E02)
Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
O.C. (TV seriál)
The Safe Harbor (S03E11)
2005 Just Legal (TV seriál)
Médium (TV seriál)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Výzva (S04E07)
Západní křídlo (TV seriál)
Full Disclosure (S05E15)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S02E14)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Seznam pro a proti (S03E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Bad Moon Rising (S02E19)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dotek lidskosti (S01E18)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Lost (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Abby Road (S06E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Rodinné právo (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Máme v domě bubáka? (S01E15)
Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
Cracker (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Love and Marriage (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The Angriest Angel (E15)
Správná pětka (TV seriál)
Benefactors (S02E15)
1995 Courthouse (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Choice or Chance (E09)
Hostile Visit (E08)
The Farthest Man from Home (E02)
Roseanne (TV seriál)
Couch Potatoes (S07E24)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Rockin' Robin (S01E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Breeder (S04E13)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky