foto

Michael Mantell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Get a Job
2014 Learning to Drive
2011 Den zrady
2010 Ca$h
2008 Maturitní sex
2007 Dannyho parťáci 3
2006 The Thirst
2005 Děkujeme, že kouříte
Nebezpečné hry 3 (TV film)
Self Medicated
V zajetí rychlosti
2003 Vichřice
2002 Sekretářka
2001 A.I. Umělá inteligence
Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
V tajných službách (TV film)
2000 Allerd Fishbein's in Love
Ďábel přichází
Elitní jednotka
Little Richard (TV film)
Smrtící hrozba
Stydlivý polda
1999 Deterrence
Strange World (TV film)
1998 Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Alien Force
Postel plná růží
Síla 98
Voice from the Grave (TV film)
1994 Děsná hlína
Otázky a odpovědi
1993 Night We Never Met, The
1992 Proti její vůli (TV film)
Skutečný život v Belle Reve
1991 Age Isn't Everything
Človíček Tate
Město naděje
Město v dešti
1988 Appointments of Dennis Jennings, The
Osm mužů z kola ven
1987 Matewan
1984 Bratr z jiné planety

TV seriály

2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
2014 Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
2013 Family Tree (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Thank You for Coming (S01E04)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Reality Bites Me (S01E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco půjčeného (S02E21)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Just Legal (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Výzva (S04E07)
2003 O.C. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S02E14)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Seznam pro a proti (S03E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
Cracker (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Love and Marriage (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace