Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Rádoby komedie o ničem. Začátek nepřekvapí, prostředek nepřekvapí a konec už nepřekvapí vůbec. Však to sami znáte. Správná romantická konmedie musí být na jedno brdo se všemi ostatními, trošku popřít psychlogii, nebo raději ji popřít pořádně, rozmazat dámám oční stíny a hlavně potvrdit známou "pravdu", že štěstí číhá za rohem a každá story dobře dopadne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Záměna se mi sice nelíbila, ale ponudil jsem se při ní parádně. Možná proto, že jsem nikdy neměl úžasný poševní sliz a ani nikdo nikdy nedevalvoval mé semeno, což jsou jediné dva úsměvné okamžiky snímku. Takže nějakou tu hvězdu vykouzlím za pár Goldblumových trefných postřehů a za slabost pro Jennifer Aniston, které jsem ochoten zapůjčit nějaký ten sex od chvíle, kdy poprvé usedla na gauč v Přátelích. Jejímu výběru projektů však skutečně nerozumím. ()

Reklama

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Roztomilé děti dobře prodávají vstupenky do kin a díky nim snímku snadno odpustíte dost předvídatelný děj. Záměna se může opřít o sympatické obsazení, nenuceného dětského herce a řadu legračních i dojemných scének. A v neposlední řadě i o silné vedlejší role, ať už jde o Jeffa Goldbluma nebo o Juliette Lewis. Příjemná podívaná, lepší ***. ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Záměna žádnými vážnějšími problémy netrpí. Všichni kdo se na filmu podíleli, jsou zodpovědní profesionálové, takže příběh jde celkem logicky z bodu a do bodu b a není třeba se bát žádných odfláknutých nedodělků, co by vás tahaly za uši a za oči. Jenže to je tak všechno, čím se tohle dílko na zakázku může chlubit. Pak už je tu jen tisíckrát ohrané schéma romantických komedií, minimum vtipných vtipů, vyloženě šnečí tempo a typicky nepoužitelná Jeniffer Aniston. Nad vodou film drží pouze sympatický Jason Bateman a malý Thomas Robinson. Na rozdíl od rodičovského páru mají taťka se synem slušnou chemii a jedině když jsou tihle dva spolu na scéně, dostavuje se humor nebo emoce. Kdyby měli spolu času víc, dal bych snad i tři hvězdičky. Jo a Jeff Goldblum si svou roličku užívá správně labužnicky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kde? Obyčejný romantický rodinný film s ezajímavou zápletkou, ale klasicky plytkým průběhem. Jason Bateman je tady naprosto skvělý, je škoda, že mu film příběhem i dalšími postavami vůbec nestačí a zůstávají daleko za ním. Trochu mu sekunduje ten malý kluk ale s dětma ve filmu to už tak prostě je, pokud to nejsou nesnesitelně otravní parchanti, jsou to takhle přechytřelí individualisté. U Juliette Lewis je mi vždycky až líto, jak naprosto vyčpěla, ale pravděpodobně to je asi jen obraz jejího herectví, kdy ji v mládí spíše než schopnosti dost pomáhala ta jiskra, kterou v sobě měla, ta však již dávno vyhasla. Teď hraje pořád tu samou postavu a funguje jen jako vzpomínka na její mladé časy. Z Patricka Wilsona se mi normálně chtělo zvracet, jako byste se dívali na čerstvě vytlačené hovno. Jeff Goldblum mě naprosto překvapil. pokaždé, když byl před kamerou, jsem přemýšlel, proč tu roli vzal? Jeho postava jako by do toho filmu vůbec nepatřila. Ale byl skvělý a dost hodně tomu pomohl Trávníčkův dabing. Jennifer Aniston... tenhle film je jen dalším důkazem proč ji nemám rád a nemůžu ji přijít na chuť. Její herectví je strašně afektované a to dost nesympatickým způsobem. Ale jako film to není nějak špatné, jen je od toho třeba nečekat komedii. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno