Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Solidní zástupce žánru romkom. Nic zvláštního, naprostá rutina, vše je jak má být. Ona je sympatická, ale slepá vůči svému budoucímu protějšku, on je zabedněný a spojí je samozřejmě až náhoda a počkat si na happy end musíme až po zdánlivě definitivní rozluce. Jennifer Aniston je žánrový profík, ostatní jí to nekazí, takže není o čem. Ideální relaxační film, který na sebe nestrhává zbytečnou pozornost, neklade otázky, jen plyne a plní svou funkci. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman celej život touží po tom, že vycáká Jennifer Aniston, ale místo toho, aby ji vyprášil pekáč, radši se ji totálně nachcanej vystříká do kelímku. Bohužel si to dalších 5 let nepamatuje a vzpomene si, až když Jennifer přitáhne zpátky do NY i s harantem, který je podezřele stejně postiženej jako Bateman. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nadějný nápad, nadějný start, ale nakonec vše sklouzne do neuvěřitelného klišé. Naprosto předvídatelný průběh s haldou trapných scén, které jsou jako podle šablony béčkových romantických blábolů. Docela dobrý byl Jason Bateman, ale ostatní podali jen nevýrazný a průměrný výkon. Ukrutně nezajímavá a nezáživná záležitost, která vám v hlavě rozhodně neuvízne. 45% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka s idiot plotem, který ale není tak totálně v prdeli jako v některých jiných filmech. Takže si u toho člověk perfektně odpočine. Jason Bateman dokáže film utáhnout a to je dobře, jinak by to byla pořádná porce nepodstatného filmového materiálu. P.S. Klučina je také dost sympatický. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je od začiatku jasné, ako to dopadne, a zároveň sa hneď len tak z ruky dozviete z úst Jennifer, že na to, aby žena mala dieťa nepotrebuje muža. Stačí jej len sperma. Aké úžasne liberálne! Inak klasická romantická "anistonovka", ktorá ničím neprekvapí, ale ani nezanechá pachuť z precukrovanosti. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)

Reklama

Reklama