Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

tufr 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo moc!!!! Já mam prostě Douglase moc rád, a tady mu to neskutečně sekne a má i co hrát. Nabízí se tady i srovnání s Wall Street 2. Je tady pár stejnech herců :) a dovolim si říct, že i když se mi Wall 2 líbí, tak kdyby nevznikla, vcelku bych považoval Muže v pokušení za ůctihodné pokračování!!! Pro mě like this za 80% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Celkem neznámý film, který mě ale o to více překvapil. Pojednává o postarším muži, který se stále neumí ubránit před svými choutky. A nato, že má manželku, balí mladé holky všude tam, kde se objeví. Možná příběh ničím výjmečný, ale mě teda zaujal. A Michael Douglas by si zde mohl podat ruce s naší elitou ve stejné branži z filmu Ženy v pokušení. Co mě docela zarazilo, bylo, že zde na csfd je napsáno, že jde o komedii. Ale tento film nemá s humorem skoro nic společného. A nakonec se z toho vyklobalo povedené drama, u kterého si konec musí udělat každý sám. Samotní herci byli dobří a proto jsem se rozhodl, že tomu vrznu 70%. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Urcit v popredi zajmu stoji a cely film si pro sebe kousek po kousku krade hlavni postava bohemsky vystupujiciho, ale v krizi se nachazejiciho Bena (Michael Douglas), ale to neznamena, ze by to bylo na skodu. Naopak silne herectvi a dobra podpora kolegu ve vedlejsich rolich davaji celemu deji stavu a smrnc. Starsi generace jeste nerekla sve posledni slovo a film jako je tento, moji myslenku jen stvrzuje a v budoucnu treba i znasobi. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Začalo to špatným EKG... pokračovalo to sexem s dcerou přítelkyně... a konec byl o tom, že ke štěstí nestačí bejt starej, ale že ke stáří potřebuješ prachy..... M.Douglas povídá o životě... žádný vzpomínky starýho partyzána, ale chlapa, kterej má prachy a zkušenosti a kterej mění věci i když fungují. Nic netrvá věčně a tak v happy endu pochopí, že stáří není nemoc. A že na selhání není nic vznešenýho. Asi takto v kostce. Představení pro jednoho herce a já doufám, že jen takový ,,rozehrání“ se před Wall Street 2. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vypadat jako někdo, kdo poznal svět. 2.) Hodilo by se mi pár rad ,,jak na to“ s holkama (s klukama to umím..). 3.) Co neuteče - ,,vojedu“ – tenhle film je o mě!!!!!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lze-li spoilerovat film celkem o ničem, pak ano - POZOR SPOILER! Míša předvádí vyžilého kolonádního obšousta a tlučhubu, který opíchá všechno, co mu pípne na radaru a všude trousí nudná životní moudra o sexu. Nutno uznat, že i se sedmým křížkem na krku, krepovým krkem a povislýma kozama dokáže diváka přesvědčit, že má v penisu kost. A tak když sveze na jitrnici o padesát let mladší dceru své o třicet let mladší milenky, kupodivu mamá, místo aby se nadšeně přihlásila do sendviče, to nerozchodí a dá mu to pěkně sežrat. Zajímalo by mě, jestli toho vitálního dědka už jen nehraje a ve skutečnosti je to pouze mrhání gerontofilní Zetou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama