Reklama

Reklama

Super Rhino

Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2009, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny a Bolt jsou v zajetí zlého doktora Calica, který se je chystá spustit do lávy. Otec Penny ale vymyslí plán. Promění křečka Bivoje ve zvíře se superschopnostmi a vyšle ho na záchrannou misi. (Mertax)

Recenze (29)

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Určite podarený minifilmík pre fanúšikov škrečka Bizóna z filmu Blesk. Vhodné zhliadnuť ako osvieženie po samotnom filme. Vtipné a zároveň pritiahnuté za vlasy ako vlastne celý Bizón. :) ()

chemicquei 

všechny recenze uživatele

Bivoj sní o svý kariéře superkvíkače a masověžeroucího zpěváka Hannah Rhino Montana :-D Ten koncert mě vzal krutě! Jde to, ale je to jenom takovej malej dodatek k filmu... ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Z malého opelichaného, tlustého, malinko přihlouplého křečka se stal Super Rhino! Daleko větší pašák než sám uznávaný Bolt - pes pro každý případ! ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Jednohubkový doplnok ku filmu - Blesk. Trocha uletené (urobiť zo škrečka superhrdinu). Humor tam skoro chýbal. Na Disneyho dosť málo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

O třídu horší než lehce nadprůměrný celovečerák. Příběhově ale úplně o ničem, bez sebemenší přidané hodnoty k původnímu filmu. Prostě jednohubka, nic víc. ()

Reklama

Reklama