Reklama

Reklama

Začínajúca pilotka a jej priatelia sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve, keď ich lietadlu záhadne zlyhá riadenie. Niekoľko mladých priateľov sa rozhodne ísť na koncert netradičným spôsobom – zaletieť naň prenajatým malým lietadlom. Len chvíľu po štarte, keď vletia do čudesnej búrky, začne lietadlu zlyhávať riadenie, úplne sa vymkne kontrole a neovládateľne stúpa vyššie a vyššie. Začínajúca pilotka Sara a jej štyria mladí priatelia Mel, Cory, Bruce a Sal s hrôzou zisťujú, že sú uväznení vo vzduchu a navyše sa musia pustiť do smrteľného boja s nadprirodzenou silou, ktorá prekračuje všetky najhoršie obavy. Odkiaľ sa však monštrum vzalo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok zo začiatku pekne graduje, pomaličky sa nám zahusťuje atmosféra, ale v polovičke to zastane na mŕtvom bode a je dokonané. A to ani nehovorím o tom, ako to nakoniec celé zhovadí záverečný dejový zvrat, ktorý snímok posúva na celkom inú koľaj v hororovom žánri a tých, čo čakali hutný fantasy horor, riadne naštve. Ale to by som už pri takomto druhotriednom filme chcel veľa a tak som ako tak spokojný aspoň s tým, čo sa mi dostalo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na začátku slušná kamera a lokace. Ale jak se dostanou do mraku... Prostě je to trapné. Dvacet pět minut trvalo, než jsme se se všemi seznámili a konečně odletěli. Naprostá nesympatická sbírka teenagerů. Trapné a zbytečné kecy. Nelogičnosti (jestli se to spouští, když se bojí, proč se to objevilo až po hodině a něco?). Asi v půlce jsem si řekl, jak si myslím, že to skončí, a ono to tak skutečně skončilo - takže asi ani ten závěr není moc objevný. Za kameru a občasný nápad dvě hvězdy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

POZOR! TENHLE SNÍMEK MŮŽE ZPŮSOBIT ODUMŘENÍ MOZKOVÝCH BUNĚK! Když jsem poprvý zhlédnul navnazující trailer, řikal jsem si: ty krávo, lítající chobotnice, co ve vzduchu terorizuje letadlo?! Wau, to musim vidět! Do toho cmrndnutý lovecraftovy prvky? Hochu, to přece nemůže dopadnout špatně! Ale věřte mi.... MŮŽE. Po celou dobu se tam hádá těžce nesympatická banda mladých, řeší svoji minulost a problémy, a ta slibovaná chobotnice se tam ukázala dohromady se všim všudy asi tak minutu! Uff, těžká vyjebávačka! Alespoň že ta potvora vypadá dobře. Závěr, kde vychází najevo, odkud se ta bouřka a v ní ukryté monstrum vzalo, je postavený mimo veškeré chápání. Osobně se mi zdála přijatelnější ta teorie, která vypadla z úst jedné dívčiny. Nestalo se a já, něšťastný divák, nevěřil vlastním očím. Připadalo mi, že režisér šňupal nějakou mňamku, jinak si nejde vysvětlit to zvěrstvo na konci. Takže letošní nabídka monster-filmů (ano, mám na mysli hlavně Monsters) mě zatim těžce zklamala. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Podľa traileru som sa potešil, chýbajú mi originalitou (v dnešných časoch sa to tak dá nazvať) a s myšlienkou natočené horory....ale ideme k filmu: máme tu klasickú bandu, ktorá sa chystá na let lietadlom, ktorý asi nebude obyčajný (čo naznačuje úvodný flashback)...základom asi bude "Weird Comic" a dosť divné oblaky...film odohrávajúci sa na jednom mieste musí byť napínavý, Altitude je väčšinou času nudný, až pokým sa neobjaví ono to tajomné...ale to trvá iba chvíľkovo..z celkom solídneho nápadu sme dostali dementný, nudný, nezaujímavý sci-fi thriller. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Komorní horory, které si vystačí jen s několika málo herci a dobrou zápletkou se občas vyvedou, tohle patřilo k tomu horšímu co jsem viděl. V podstatě po vjezdu do mračna nečekáte na nic jiného než na vyústění příběhu. Nudné dialogy zachraňovali dobré herecké výkony ale ten základ na čem to bylo celé postaveno mě příliš neoslovilo. Takovéto nadpřizeno je mimo můj vkus.. Jessica Lowndes má rozhodně navíc! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Registrační kód letadla C-MYZX je smyšlený. V Kanadě nikdy tato řada vydána nebyla. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru, Aldergrove, Langley a Pitt Meadows v Kanadě. (Cheeker)
  • Když Sara (Jessica Lowndes) ladí rádio, aby mohla vyslat nouzové volání, naladí frekvenci 127,6 MHz. Mezinárodní nouzová frekvence pro civilní lety je ale 121,5MHz. (Cheeker)

Reklama

Reklama