Reklama

Reklama

Globální oteplování: Země v plamenech

(TV film)
  • USA Global Warming: Our Searing Earth
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tento dokument odhaluje hrozbu katastrofy globálního oteplování. Původní rozhovory s vědci a obětmi, podíváme se pravdivě na sporné otázky a prozkoumáme devastující současné a budoucí vlivy na naší planetu. Dokonce i Pentagon se připravuje na fakt, že masivní klimatické změny způsobí občanský rozpad a celosvětový konflikt. Sejdeme se s lidmi, kterým stojí za to bojovat proti globálnímu oteplování malými krůčky - v domácnosti, v jednotlivých autech. Nakonec si položí otázku "Existuje něco, co by zabránilo katastrofě?" (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Mizerná propaganda plná lží, třeba o rozšíření malárie. Čím více let po natočení, tím víc ty lži vynikají. Globální oteplovaní je fakt, ale tady ho dělají minimálně 10x horší. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Ľudské stádo je každý deň o 240 000 jedincov väčšie, pričom každý z nich požaduje životný priestor a výrobky, ktoré extrémne zaťažujú prírodu. Zničili sme si prírodu, spôsobili klimatické zmeny a šieste masové vymieranie, každý deň vyhynie 250 rastlinných a živočíšnych druhov, polka riek je otrávená... a niekto povie že to sú len drísty ekologických teroristov a iluminátov. Keď za 30 rokov ich deti budú umierať v kyslíkových maskách, zaplačú, ale neskoro. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po 15 letech od natočení dokumentu si klimatických změn všimli už i prostí lidé, vědci sponzorovaní ropnými a jinými společnostmi přeběhli do nového paradigmatu že teda jo a hrozí generační válka mezi mladou generací , kteří nechtějí platit účty staroušů. V dokumentu nezazněla hlavní příčina - lidstvo se stále množí jak kobylky. ()

waits

všechny recenze uživatele

Hoši z dokumentárního týmu, každá propangada má své meze. zkuste pročíst i tohle.. http://www.reformy.cz/zpravy/kdo-stoji-za-podvodem-s-globalnim-oteplovanim/ http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/251281-na-internet-unikly-dalsi-e-maily-klimatologu.html?ref=stalo-se http://ekonomika.idnes.cz/biopaliva-nici-svet-vic-nez-benzin-uniklo-z-bruselu-fhc-/eko_euro.aspx?c=A120128_1723741_zahranicni_vem http://jankraus.blog.idnes.cz/c/220511/Cervenou-zelenym.html, http://www.novinky.cz/veda-skoly/266741-predpovidane-masivni-tani-ledovcu-v-gronsku-se-nekona.html?ref=ostatni-clanky ()

Hruskovice 

všechny recenze uživatele

Fakta a spekulace se tu mezi sebou perou nevyváženým poměrem až z toho vzniká dost velký populistický maglajs. Určitě je potřeba poukazovat na tento problém, ale nechápu proč tak násilně a nepodloženě. 2/5 ()

Reklama

Reklama