Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie a Izzy (Milly a Becky Rosso), blonďaté sestřenice Elle Woodsové, se stěhují z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma. Brzy však poznávají, že se od svých spolužaček, které nepomyslí na nic jiného než na peníze, přece jen trochu liší. I proto se proti sestrám některé z nich staví a snaží se je obvinit z porušení zákona. Nastává chvíle, kdy musí Izzy s Annie využít všechnu svou chytrost a šarm, aby očistily svá jména a ukázaly celé škole, že schopnosti blondýnek by neměl nikdo podceňovat ani ve třídě, ani v jednací síni! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

TXmovie 

všechny recenze uživatele

Je to hloupé, je to růžové, je to blonďaté a jsou dvě. Tohle není nic pro mě. Je na čase přepnout kanal. Ale ne. Ono to sice chvíli hloupé je, ale i tak je to zábavné, nakonec to i přestane být hloupé a zjistíme, že to má i dobrý děj. Film si nehraje na nic jiného než na to, čím skutečně je. Hloupý-chytrý, ale přece: fakt zábavný. Nakonec zajímavý děj je tím, co by vás v tomhle filmu mělo vést. Na růžovou překvapivých 80% ()

bee.el odpad!

všechny recenze uživatele

Legally blonde 1 byl velmi růžový film, ale ráda se na něj podívám znova, dvojka byla už slabší, ale Reese má neuvěřitelný šmrnc, což se o kostnatých nanynkách Legally blondes rozhodně říct nedá. Přišlo mi až trapné, jak se tvůrci snažili stále naznačit, že se opravdu jedná o 3. "pokračování" a přihlouplá dvojčátka stále omýlala jméno Elle Woods... I kdybych přešla fakt, že to nemá s předchozími díly zhola nic společného, není to dobrý film ani sám o sobě - je to asi jedna z nejhorších teen komedií, jakou jsem kdy viděla - dokonce i děsivé Material Girls byly koukatelnější... ()

Reklama

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi vypadnou oči z důlků z té přemíry otřesné růžové a jejich pohazování hlavou a mávání (nemluvě o tom, že vytvořily jeden celý tanec, kdy jen pohazují blonďatou hřívou a mávají). Jak bylo řečeno tohle s jedničkou ani dvojkou nemá nic společného, je to totiž milionkrát větší blbost. P.S. Taky jste tak žasli nad jejich úžasnou dedukcí u "soudu". Koho by to jen napadlo. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

S jedničkou a dvojkou nemá tenhle film vůbec nic společného, snad jen to, že v něm asi třikrát řeknou jméno Elle. Jinak je to dost velká slabota, příběh o ničem, nijak sympatičtí herci, špatný dabing u několika postav. Z toho všeho mně vychází 30 %, protože na druhou stranu jsem viděl i větší zrůdnosti. ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo říct, proč se stále pokračuje v téhle hloupé filmové sérii pro slabomyslné? Všechno to je tak laciné, trapné, nesympatické, já prostě dále nemám slov! Předchozí díl mohli vydržet jen ti nejsilnější a nejzarytější jedinci, kteří mají imunitu vůči imbecilitě. Ale tohle, tohle přátelé, nevydrží nikdo! Dokonce ani takové podobné individua jako ty v tomhle filmu! Od tohohle prostě utečte! Odpad! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama