Reklama

Reklama

VOD (1)

Vydírat masového vraha by mohlo být výnosné, jenže všechno nejde podle plánu... Film se zaměří na trojici náctiletých, kteří díky náhodě dorazí na lesní teritorium sériového vraha. Místo, aby to nahlásili policii, rozhodnou se vraha vydírat. Chtějí, aby jim pomohl se zbavit člověka, který je před léty týral. Jenže vše nejde podle plánu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

cariada 

všechny recenze uživatele

Na béčko velice slušný horor. Který má docela netradiční zápletku, kdy trojice pubertáků vydírá vraha, aby zabil jiného hajzla co je kdysi zneužil. Ale ono je to tak zvláštně propletené až je to zajímavé. Nepopírám, že ty školáci mě docela sral..., ještě k tomu trojka, která logicky nejde do páru. Docela by mě zajímalo co jejich rodiče, přišlo mě jako když si dělaj co a kdy chtějí. Naštěstí to u hororů končí pěkně.... K tomu prostředí sluné Austrálie, tomu dodá jiný rozměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Trojice mladistvých je velmi nesympatická a oni se ještě navíc chovají tak, s prominutím, debilně, že se nelze ztotožnit ani s jedním z nich. V jednu chvíli jsem si přál, aby už je konečně někdo oddělal. Nechápu, co tím scénárista sledoval, ale takhle by se snad ve skutečnosti chovat neměli. Ona už úvodní scéna vypadá zpočátku napínavě, ale v momentě, kdy pronásledovaná dívka za světla narazí hlavou do stromu, který má dva metry před sebou, si najednou řeknete: cha, vtipné, a je po napětí... Dost mi vadilo, že nebyla snaha, aby alespoň jedna postava se chovala tak, že s ní divák bude soucítit. A možná by bylo lepší, aby nepřežil nikdo. I když konec je nejasný, a třeba nikdo nakonec nepřežije...třeba... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Acolytes“ je film, u kterého mě hodně mrzí, že nebyl využit jeho potenciál. Tohle mohlo být hodně depresivní, tohle si mohlo na diváka sednout jako pořádná depka, kdy budete mít pocit, že se světem je všechno špatně. Jenže místo toho je to jen obyčejný teen horor, kde se mladí chovají jako hovada a vy jim ani nepřejete, aby vyvázli. Potenciál dobrý, ale nakonec v podstatě zbytečný film. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Klišovitý příběh o tom, jak se skupina teenagerů bez nejmenšího pudu sebezáchovy pokusí vydírat sériového vraha, což se jim samozřejmě krutě vymstí. Když k tomu přičtu ještě velmi vysoký výskyt logických kiksů (v jakým vesmíru by se proboha tohle mohlo takhle stát?!), vyjde mi film, jemuž bych nedoporučoval věnovat sebemenší pozornost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Acolytes je hodně rozporuplným filmem, ve kterém se budete cítit jako horské dráze. Zatímco první půlka je docela velký průser, plný nudy a špatných hereckých výkonů, tak ta druhá už je solidní psychologická jízda, která mě docela pohltila a vtáhla do děje. Joel Edgerton je jasně to nejlepší co je zde k vidění a už jen kvůli němu tenhle film zcela nezavrhnu. 5/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama