Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Fíma 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co dělá Buly ve filmové databázi, ale když už tu je, tak ho okomentuji. Jako naprostý hokejový fanatik si nechám Buly ujít asi jen z jediného důvodu - fandím přímo na zimáku, takže za ta léta už jsem viděl Buly snad ve všech podobách od skutečné dekorace zpodobněné jako roh ledové plochy až po dnešní virtuální studio. Alei kdyby seděli někde ve sklepě, stejně je důležité něco úplně jiného - komentáře, postřehy a reportáže. A ty jsou podle mého kvalitní a u nás jedinečné. Mám mnoho výhrad. V poslední době mi vadí, že takřka zmizely statistiky během utkání a dokonce i po nich. V nějaké přiblblé grafické tabulce se sice dozvíme, že Roman Červenka dal dnes svůj desátý gól nebo, že měl Růžička červenou kravatu, ale střely na bránu, zásahy brankářů, využití přesilovek, diváky a podobné statistiky tam nenajdete. Co mě v poslední době také dráždí, je to, že - asi pod dojmem toho, že má dnes doma každý obří plazmu - je časomíra na obrazovce tak malá, že na ní z dostatečně blízké vzdálenosti rozeznám skóre, ale kolikátá se hraje minuta je už otázkou přiblížení se do vzdálenosti jednoho metru. Tohle nechápu - oči mám totiž pořád dobré a ta časomíra byla vždy mnohem větší a čitelnější. Jinak je to pochopitelně nejlepší hokejový magazín u nás, takže pět hvězdiček, jak když vyšije. A Hosták náhodou maluje s tužkou jak Picaso! ()

Lyrik 

všechny recenze uživatele

Buly je super, reportéři mají náboj a pořad má šťávu, funguje to. Přehledné statistiky, propracovaná grafika a k jednomu živému utkání i sestřihy z ostatních zápasů. Jediné co mi trošku vadí jsou reportérky ženy, ty nepatří k těm nejlepším a pořadu ubírají na kvalitě svými neznalostmi. Jinak ale bombička, můj pravidelný pořad během týdne. :) ()

Reklama

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct, čim to je, ale pořad, který jsem před několika lety hltal prakticky každý týden, mi ted nechybí ani když ho nevidím třeba 1/2 roku. Vlastně už jen to play off mě v tý extralize zajímá. Což zdaleka neni jen kvůli pánům ve studiu, samozřejmě, ale nějakej průvan by to asi chtělo... ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je těžké ohodnotit,protože vlastně nemá konkurenci a je těžké ho k něčemu přirovnávat,alespoň já si to tak myslím.Pořad mi vyhovuje hlavně v tom,že ho vidím často,je přehledný a až na nějaké drobné vyjímky jsou tam lidi,který hokeji opravdu rozumí.Opakuji až na určité vyjímky !! :D Celkově to mám ale rád a sleduji to,protože hokej miluju,takže hodnotím lepšími 4* :) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je sice netradiční hodnotit na filmové databázi i tento druh pořadů, ale proč ne? Vždy výborně připravení reportéři, komentátoři a sportovní experti (kteří jsou o několik levelů výše než ti fotbaloví v podobných pořadech), dobrý formát a hlavně tradice, to vše dělá z Buly nejlepší pravidelný sportovní pořad u nás. Buly pomáhá svou trochou k tomu, že všichni máme moc rádi hokej a je důstojnou stálicí v programu hokejového národa. ()

Reklama

Reklama