Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

Spo odpad!

všechny recenze uživatele

Před lety dobrý pořad o autech, kde jste se i něco dozvěděli. Dnes snad naprosto nejhorší na co se dá dívat. Neskutečně velké množství reklam na všechno možné, minimum vlastního obsahu - spousta reportáží a záběrů je jen převzato, půlka už tak zbytečných testů aut je vyplněna "konkurenty" což nikoho nezajímá. Pokud se nechcete nic dozvědět a ztratit čas tak porad6pro vás. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som síce žiaden automobilový fanatik, ale televízne magazíny zaoberajúce sa tématikou motorových vozidiel si občas celkom rád pozriem. To však neplatí v prípade relácie "Autosalón", ktorá sa objavuje na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima. Celé to príšerne kurví ten upotený, vypelichaný, slizký moderátor, ktorý sa snaží byť za každú cenu náramne vtipný, ale pritom je len neznesiteľne trapný. Dal som si tú námahu a vygooglil si ako sa volá, aby som mohol napísať, že Josef Vrtal je odpad! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na Autosalon, pokud zrovna mám čas a možnost, se dívám opravdu moc ráda. Ne, že bych byla blázen do aut a ani zbla nerozumím odborným termitům (už si je musím konečně vygůglit, protože zaklínadlo "točivý moment xy newtonmetrů" je tam tak časté, že chci vědět, co konečně znamená!), ale miluji živelnost a ostrovtip Josefa Vrtala, který by svými komentáři dokázal přesvědčit i pralesního indiána, že nošovický drak, jež by vyhrál Oscara za zvukové efekty, je přesně to, co potřebuje! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama