Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Reklama na auta prokládaná přestávkami na reklamu. Recenze působí povrchně. Recenzenti možná byli vybráni na základě nepotismu (jako kamarádi producentů) a ne jako odborníci. Jediný Sršeň působí jako že alespoň ví, o čem mluví. Ostatní se nepouštějí do žádného vysvětlování a předávají divákovi pouze nicneříkající papírové parametry a své subjektivní dojmy a emoce. Snad všechno vždy dostane hodnocení >90%, což je dost podezřelé. Kdo se chce pobavit, tak se radši podívá na Top Gear, který má alespoň nějakou úroveň a jeho redaktoři se nechovají jako infantilní klauni. Kdo chce slyšet znalce a skutečnou kritiku, koukne na videa Martina Vaculíka na youtube. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Autosalon je celkem fajn pořad, když výjde díl s dobrýma kárama a menší prostor je věnován slabším ,,expertům,, na auta. Jen se pro mě jedná vždy jen o záležitost, na kterou se kouknu, když na pořad náhodou trefím v televizi. Rozhodně si nedávám upomínku, abych nezmeškal díl a ani se na jednotlivé epizody nedívám zpětně na internetu. Což je veliký rozdíl, oproti například Top Gearu. Ano, srovnání asi není v tomto případě na místě, ale...Obojí je pořad o automobilech, není to už jen osekaná verze založená čistě na testování aut, tak proč je trochu nesrovnat. Top Gear má sílu v moderátorech, penězích a nápadech. To ale nemusí být problém pro Autosalon. Větší prostor bych věnoval nápadům na vtipné testování a různým úkolům spojeným s cestováním po ČR. Ze stran obsazení vidím veliké mínus ve Františkovi (není mu rozumět) a Radkovi (většího suchara už snad vybrat nemohli). Naštěstí to dohání Pepa, který je sice tak trochu svéráz, ale aspoň je vtipný (ale pořád odborný). Je co zlepšovat, 4 hvězdy pak nebudou problém, ale 5 asi nikdy nezíská. ()

Reklama

wlk1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale ten pořad mě nebere. Tuctové vtipy, celé je to pro mě poplatné, jednoduché a hloupé. Navíc redaktoři jsou hrozně nesympatičtí. Některé "recenze" jsou více reklamou a já bych při výběru aut nikdy na tento pořad nespoléhal. Holt top gear je jen jeden a češi na něj zatím s tímhle pořaden "jednavacátého" století nemají... ()

Deyv_1212 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza děs... parta blbů se snaží hrát si na Top Gear testují auta co už jiné pořady měli před rokem a ještě se u toho snaží být zábavní.... Nejhorší je to tlustý prase co ví o autech úplné a smradlavé h****o.... Jediný kdo to trochu zachranuje je Sršen ale ten zná jen motorky takže vlastně taky nuda ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama