Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

francis 

všechny recenze uživatele

Dillon a hlavně Stiller jsou dobrý skoro ve všem, i kdyby to byla naprostá kravina. Nesnáším ale, když je něco samoúčelně nevkusný (samozřejmě, tady je účelem, aby nevkusný diváci řvali smíchy a pak si patlali sperma do vlasů, uznávám). Ovšem taky jsem byl v pubertě (Farrellyové budou bohužel asi navždycky), a navíc, smál jsem se taky, tak nemůžu bejt zas tak přísnej. Ty tři hvězdičky jsou ale stejně pro Bena. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kultovní komedie bratří Farrellyů, na niž nikdy nezapomenu. Vyprodané kino v maloměstě, ve kterém žiji, se otřásalo smíchy a já jsem se výtečně bavil. Cameron a její jedinečný úsměv, věčný smolař Ben a komediálně laděný Matt, nezapomenutelné vtípky a ten nejznámější s gelem na vlasy, všechny tyhle komponenty utvářejí jednu z nejlepších komedií devadesátých let. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)
  • Brett Favre, tehdejší hvězda amerického fotbalu a vítěz Super Bowlu za Green Bay Packers, hraje sám sebe. (Lajty)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama