Reklama

Reklama

Nenávidím den Sv. Valentýna

  • USA I Hate Valentine's Day (více)
Trailer

Majitelka malého brooklynského květinářství, Genevieve, je nenapravitelná romantička, která ovšem sama na vážné vztahy nevěří. Vyznává pravidlo pěti schůzek, nechce se totiž v lásce zklamat. Jednoho dne přichází do jejího krámku Greg Gatlin, nový majitel sousední zkrachovalé restaurace. Genevieve svou neobvyklou životní filosofií Grega zaujme, a tak ji pozve na rande. Vše probíhá podle plánu, Genevieve radí Gregovi, jak se chovat, aby bylo rande dokonalé, oba se baví, od schůzky nic nečekají. Po čtyřech úžasných rande a jedné vášnivé noci si však přestane Greg Genevieve všímat. Domníval se totiž, že společně strávená noc se počítá jako poslední, pátá schůzka, po které by se podle ženiných pravidel měli rozejít, a tak vztah ukončil. Genevieve se nemůže z rozchodu vzpamatovat, také Greg na ni stále myslí. Týdny a měsíce plynou. Na valentýnský večer však čeká Genevieve překvapení, Greg se konečně odhodlá a vyzná jí lásku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Drunk_Queen odpad!

všechny recenze uživatele

Koukat na tohle je fakt chyba. Postavy jsou pitomé, otravné a hlavní hrdinka mečí jak koza a myslím, že by fakt zasloužila pár facek.. Vše se tu řeší velmi slepičím a postiženým způsobem a vůbec, řeší se veelmi důležité věci... Většinu dialogů jsem bohužel ani nepostřehla, kdykoliv totiž někdo otevřel pusu, slyšela jsem většinou jen blá, blá, blá... Během filmu jsem začala akorát tak zívat a myslím, že záživnější by byl i dokument o pletení svetrů. 0% ()

Vämpiriüs odpad!

všechny recenze uživatele

Umím si představit spoustu filmů pod pojmem "romantická komedie" ale I Hate Valentine's Day tam rozhodně nepatří, Ten film snad ani neměl žádný děj a hlavní herci naprosto nesympatičtí, Když si chtěla Nia Vardalos sama ve svém filmu zahrát, tak už si mohla sehnat nějaký lepší scénář a ne něco tak naprosto stupidního. Je mi celkem líto těch investorů co do něčeho takového vrazili peníze. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Přežije začínající vztah této dvojice pravidlo „pět schůzek a dost“? Dvojku Nia Vardalos & John Corbett si všichni dobře pamatujeme z vynikající Mojí tlusté řecké svatby. Bohužel vše co dělalo z této komedie svěže zábavný film, ve sv. Valentýnu chybí a Nianina Režijní prvotina se zařadí do dlouhého zástupu neoriginálních romantických komedii. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme nahovárať...hit typu Moja Tučná Grécka Svatba sa určite nekoná..už z toho dôvodu že ten istý koncept plus znásobený typický prvkami amerických romantických komédií je hodne zlý mix..Nia Vardalos sa prvú hodinu stále len usmieva čo po čase začne liezť na nervy a John Corbett si "odohrá" svoje, čo ženám úplne stačí aby im ustál v pamäti..celkovo je tento film mixom dvoch rôznych vecí čo trestuhodne nevyšiel... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

No nebylo to až takové peklo, kterým bych se musel prodírat, ale za koupený lístek do kina bych se neměl rád. Ještě že jsem se na to díval v letadle, kde jsem teoreticky neměl co dělat, a zázračně jsem přečkal absolutně nezáživnej začátek filmu. Film, který si můžete pouštět na nějaké párty jako pozadí a nesledovat na 100%. Jelikož se tam zas toho tak moc neděje o nic nepřijdete. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama