Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

numi 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ploché, postavené na dialozích a emocích z umakartu. Snad záměrně, jako paralela k umělému životu a citu, které ústřední dvojice "musí" přijmout za své po ztrátě syna. Ale pořád především rutinní drama, které z nebetyčné rutiny vytrhuje jedna jediná věta Nicole Kidman - odpověď na otázku Why you didn't tell me? Po herecké stránce nadchne více Eckhart, možná i proto, že podobných rolích má za sebou méně a dokáže tak překvapit. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Silné výkony Kidman , Eckharta a Dianne Wiest. Vynikající scénář, hudba, atmosféra... myšlenka. Scéna, kdy se dva smutní zhulí v autě a vyrazí na terapeutickou hodinu truchlících rodičů, je tak lidská a pochopitelná... A laskavost zlomené matky vůči mladému řidiči osudového auta mě dostala. Plný počet. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

A opět stesk. Soužení, hledání se - a hluboký ponor do mozku, protože jen tam lze hledat odpověďi. Rodiče se zářezem na ruce. Symbolem smrti a totálním vyčerpáním. Chtělo by se vyřvat z podoby, neboť tahle situace je nestravitelná, pulzující, smrtelná. A jestliže Kidmanová vytvořila chladnou sochu (která neopečovává zážitky, nýbrž je bortila) a dostalo se jí chvalozpěvu, co potom Aaron?, ptám se. Muž jako hora, hulič, táta? Pro mě hrdina. Nebál se brečet. Člověk na svém místě. 65% ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Nebylo lehké se na jejich smutek dívat, ale celou dobu jsem se nemohla zbavit dojmu, že je to emocionálně hrozně povrchní a že o ztrátě dítěte byly natočeny už mnohem lepší filmy. Neseděl mi tam herec, co hrál mladíka Jasona, naopak příjemně překvapil Aaron Eckart. Nicole Kidman zahrála její tiše trpící postavu parádně, ale nevzbudila ve mně žádné sympatie. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Příjemné a pomíjivé. Už to tu bylo snad tisíckrát, a kdyby v tom nehrála Kidmanová, tak se na to asi ani nekouknu. Ale něco se tomu přece jen musí nechat, nejedná se o vtíravou záležitost, není to nikterak emocionálně vydíravý film. Je jen na Vás, jestli se onomu tíživému pocitu plně poddáte nebo zůstanete lhostejní, v tom spatřuji veliké a snad doknce i největší plus, jinak neoriginílního filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Johna Camerona Mitchella námět zaujal, sám měl bolestivou zkušenost, když mu bylo čtrnáct let, zemřel jeho desetiletý bratr na následky srdeční choroby. (DivX)
  • Film měl původně režírovat Sam Raimi, ale později od projektu odstoupil, aby se věnoval přípravám nové Spider-Manovské série. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama