Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vskutku drsný snímek z džungle jménem Mexiko, s dojmem umocněným herci, kteří na sebe nestrhávají pozornost, jen dobře odvádějí svoji práci nutnou k představě o výpovědi stavu lidstva v různých oblastech, byť na jednom kontinentu a nedaleko od sebe. Zatímco se náš svět, ten "lepší", zabývá otázkou, zda je v pořádku použít zbraň na pedofila, který měl na tříhodinové návštěvě sousedovic kluka, aniž neexistují důkazy, že by ho jakkoli ohrozil, za jeho hranicí jako by si dali dostaveníčko všechny zrůdy, které zem nosila. Je to ale jejich přirozenost, co je nutí k obživě těmi nejohavnějšími způsoby, jaké dokázal člověk vymyslet, nebo jim to umožňuje civilizace odnaproti, která se neštítí, v případě svého vlastního ohrožení, popřít všechen humanismus, na kterém si tak zakládá? Můj obdiv proto patří Paulu Stantonovi, který našel sílu ho v nejtěžším rozhodnutí svého života nepopřít.... Tak a teď si půjdu splnit svou občanskou povinnost - odvolit prezidenta, ať si vyberu kteroukoliv variantu z dvou mizerných, nemůžeme dopadnout hůř, než v Mexiku, že ne? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Už pro Vás máme dárce!“ ,,Děkuju!!!“ ,,DĚKUJTE BOHU!“..... Existují dva důvody pro vyškrtnutí z registru čekatelů: TRANSPLANTACE nebo SMRT. A nebo najít alternativní řešení! Tenhle film je zářivým příkladem toho, co znamená silnej příběh! Scénář a hlavní představitel dokonale zastíní ostatní filmařinu. Byla tam hudba nebo kameraman? Nevím.....je to nespravedlivé..... Dramatické drama o otci, který ctí morální zásady, zákony a přesto se vydává provést zoufalou věc. Místo, aby byl blíž k ,,pomoci“, zabředá do sraček, protože Mexiko, to je překvapení za překvapením. Nejen pro Paula. A ten závěr........ no fakt je o čem přemýšlet!!! ,,Už pro Vás máme dárce!“ ,,Děkuju!!!“ ,,DĚKUJTE BOHU!“..... A jak jste na tom Vy? P.S.: Možná ten film nemusím vidět dvakrát, ale tenhle naplnil to, co jsem očekával! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jdu letos Prčice jako ,,orgánový“ turista. 2.) Chci vidět ,,ZOUFALSTVÍ“. 3.) Jsem Mexičan a ztratilo se mi dítě (tak to je hnus!) 4.) Jsem v registru (ne vozidel!!) 5.) Jsem sponzorem projektu ,,Lékaři bez hranic“. PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi krutý film, který Vám na konci jednoznačně položí otázku, jak by jste se zachovali na místě Paula. Inhale je solidně natočený a v závěru graduje. Jeden z mnoha filmů, který nabízí pohled na jedno z mnoha tabu, které se prostě na světě dějí- ilegální prodej orgánů. Pro mě tedy docela překvapení, které můžu jen doporučit...8/10. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Stojíte-li před volbou, kdy máte zachránit milovaného člověka nebo nechat zemřít cizího, co si zvolíte? Tohle morální dilema a Dermot Mulroney jsou dvě věci, které táhnou tenhle film. Bohužel velká část scénáře patří do televizní škatulky a člověk si řekne, že některé zvraty ten film vůbec nemá zapotřebí. Nicméně se na to dobře dívá a konec mě donutil se zamyslet. 6/10 ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že když vám umírá dcera, uděláte téměř cokoli, aby jste ji zachránili. Zapletete se s černým trhem s orgány, policejní mafií i dětským gangem - to vše pro jistotu v Mexiku a nakonci zjistíte, že vše je zatraceně propletené. Nicméně slůvko TÉMĚŘ, použité v první větě, má ve filmu více něž fatální význam. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama