Reklama

Reklama

Malý Velký Bojovník

  • Česko Malý velký voják (více)
Trailer

Krvavou bitvu u Fénixovy hory mezi státy Liang a Wei přežili pouze dva bojovníci. Zatímco řadový liangský voják, znavený dlouhými roky bojů, touží hlavně po návratu domů a konci války, druhý, plný hrdosti, prahne po vítězství a zachování rodové cti. Generál utrpí v boji zranění a stane se vojákovým rukojmím. Ten se i se svým zajatcem vydává domů s úmyslem získat za něho odměnu v podobě půdy a zproštění povinnosti vojenské služby. Cesta do Liangu však nebude jednoduchá, v patách jsou jim nejen kočovní loupežníci, ale především generálův bratr Wen, který by se rád svého bratra zbavil a sám stanul v čele země. A tak se z mužů, kteří dosud stáli na opačných stranách bitevního pole, pod tíhou nastalých událostí nakonec stanou přátelé. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu povedené. Lokace a celý vizuál filmu se mě hodně líbil. Dějová linie je naprosto bez problému a bombový Jackie nemůže snad nikoho zklamat. V podstatě jednoduchý příběh o naverbovaném farmáři, který chce získat blbých 5 arů pole za generála nepřátelského kmene a odprostit se od války. Je to podáno skvěle s parádním dojemným koncem! Navíc Jackie předvádí na place pořád parádní kousky. Tohle je asi jedna z nejlepších Jackieho rolí ve které jsem ho viděl. 80% ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pekny cinsky svejk :) s mierne necakanym koncom...tu sa viac neda napisat... Jackie ako vzdy vyborny a zabavny, jeho postava bola super prepracovana... co sa zbytku filmu tyka, mohlo to byt aj lepsie, no nebola to ziadna tragedia... a pri scene s kusou som sa smial tak, az sa spolubydlo zlakol(proste genialna)... hodnotim 7/10 ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný příběh natočený ve starém dobrém stylu jako se točily filmy v 70. nebo 80. letech. Vůbec jsem nepostrádala nejrůznější spomalené záběry a supermanovské výkony, vlastně by se sem ani nehodily, protože by působily rušivě. Konec se nese ve vážnějším duchu. Nechybí sestřih nepovedených záběrů, které konec odlehčují. Ale i tak jde o slušný žážitek. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Myslím, že role, kterou strávil Jackie Chan v tomto filmu patří k jeho typickým kouskům. Podceňovaný, nenápadný nešika, který se proplétá všem nástrahami a ani sám netuší jak. Na odlehčenou trousí moudra svého otce. Narozdíl od jiných čínských filmů - tento postrádá typické davové scény a cekově na mne působí daleko komorněji. Bohužel film ničím nezaujme, ale ani neurazí. Do kina bych na to nešel, ale na zabití volného času docela příjemný kousek. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Úžasná dobrodružná komedie, kterých tu je opravdu málo, a ještě k tomu z velice zajímavého a mého oblíbeného období válek v Číně. Už jenom jméno Jackie Chan napovídá o kvalitě tohoto filmu, je zde prostý a přehledný příběh, který je avšak dost kvalitní a pro onu dobu ve které se to odehrává a pro to nádhehrné prostředí a krajinu, je jako stvořený. Samotná délka filmu naznačuje, že o nic převratného jít nemůže, ale opak je pravdou a i ta hodina a půl mi v tomhle filmu připadala tak dvakrát delší. A nesmím opomenout ani akční scény, které jsou dost dobré a Jackie se v nich bez problému pohybuje jako za mlada (dokonce i pořád stejně vypadá :D), a za to mu patří můj obdiv. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Když Jackie Chan původně přišel v 80. letech s nápadem na film, měl si v něm zahrát postavu mladého generála. Protože však trvalo více než 20 let, než byl snímek natočen, musel si nakonec zahrát staršího vojáka. (Raztubyl)
  • Kredit akční režisér sdílí He Jun, Wu Gang a Han Guan Hua. (Rominator)

Reklama

Reklama