Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

anli 

všechny recenze uživatele

V cem vsem se to Hulk Hogan neobjevi!Komedie o bozich pro deti,detsky napsana a detsky servirovana,ptotoze to vypada,jako kdyz scenar psal nekdo okolo 8 let a nekdo okolo 12 let mu to reziroval.Nutno spravedlive rict,ze par dobrych momentu se tu najde-za to jedna cista hvezda-a i se clovek zasmeje,ale to je vicemene tvurci nahoda.Jinak skutecne tenhle filmek nic nenabizi a hned na nej zapomenete.Bozskych 10%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já jsem prostě jednou nejhorší film podle ČSFD vidět musel. A moje očekávání se celkem naplnila - je to úplně debilní. Každopádně, na začátku filmu na mě vyskočil varovný nápis, že si mám vzít 3D brýle, jinak mě budou bolet oči. Samozřejmě jsem pak vstal, pobíhal po bytě a nějaké hledal, až jsem nějaké našel. Byly z Happy meelu,někdy se je tam asi vybral můj mladší bratr. Nakonec teda nevím, co stálo víc za prd, jestli ty brýle, nebo ten film, ale nevadí, nakonec jsem většinu filmu odkoukal bez nich a ono se vůbec nic nestalo. A málem bych zapomněl zmínit - samozřejmě, že jsem si stáhl verzi s českým dabingem, aby ten hrůzný zážitek (je to pro speciální slovo - cringe) byl naprosto dokonalý. Celé to je natočené jako amatérský film, příběh je plný nelogičností (např. opravdu bude škola, kterou tenhle rok zavřou, soutěžit v nějakém meziškolním závodě? opravdu bude mít zavírající škola spoustu učitelů a roztleskávačky? když pak na konci filmu sebral Zeus Herkulovi všechnu nadpozemskou sílu, jak pak mohl ten finální závod zaběhnout tak, že prý z něj byla vidět jenom rychlá šmouha a předtím tam ještě úplně v pohodě zvedne nad sebe tak stokilového týpka? atd.), efekty naprosto hrozné a pokud je to komedie, tak jedině v tom, jak je to celé špatné. Navíc všechny akční scény jsou tu akorát tak na smích. I přes to všechno tomu ten odpad nedám. Přece jenom, někdo, kdo má za sebou Tommyho Wiseau, Neila Breena, všechny díly Žraločího tornáda, Ptákodemii, Robot Monster, turecké Star Wars a některé úžasné české filmy prostě tímhle nebude až tak šokovaný. Odpad si šetřím opravdu pro odpady a u tohohle filmu se člověk může aspoň zasmát celé té stupiditě. U odpadů jenom člověk trpí. 1* ()

Reklama

Shakaar

všechny recenze uživatele

K filmu přicházím s tím že nikdy nemůže být tak špatný jak ho všichni popisují. Pokud ano, koleduje si o to a zároveň doufám že po skončení film bude mít nějakou kvalitu. Tento film evidentně natáčeli amatéři, to jsem postřehl při shlédnutí traileru, což mě překvapilo že něco takového jde do kin. Nicméně mě žádná z těchto věcí neopravňuje dávat filmu odpad. Na imdb to má 2,4/10 což znační opravdu velký podprůměr a při kvalitě bych doporučil autorům aby promítání nedělali veřejně, ale spíše na nějakých nezávislých festivalech v sekci vlastní tvorba. ()

Tuskík odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale příšerné po všech stránkách. Ze zvědavosti jsem si to pustil (navíc s českým dabingem, který tomu nasadil korunu) a nevycházel z údivu. Tvůrci 3D místy vypustili, a tam kde mělo zapůsobit (všelijaké střepy, létající trosky, pěsti) působí nanejvýš trapně. Některým komentářům zde jsem nebyl ochoten uvěřit, ale jsou bohužel pravdivé. Kameramani ve většině záběrů opravdu zabírají jen části postav, čas od času kameraman třeba uteče za sloup nebo mu postavy ze záběru utečou skoro úplně. Jediný plus je, že to netrvá moc dlouho. Od plácání na čelo a kroucení hlavou by mi upadla ruka nebo hlava, kdyby to trvalo déle. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdo som capol odpad!. Ten však má v sebe niesť pozitívnu konotáciu... Niečo ako podsta filmu, v ktorom je všetko (ale do bodky VŠETKO!) robené úplne nesprávne. A to svojím zvráteným spôsobom čaruje úsmev na perách. Svojím spôsobom tomu filmu fandím a moje hodnotenie má prispieť k upevneniu prvenstva najväčšej sračky v dejinách. :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)

Reklama

Reklama