Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Dampfer odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou skvělé a geniální, filmy které jsou dobré, tak tyhle velmi rychle opustíme, tady Herkules patřit nebude. Dále filmy, jež ujdou, bohužel, tady taky ne. Nakonec filmy blbé, které ale v některých případech neberou vážně a někdy mají až tolik nadhledu, že je to katapultuje výše. Skoro cíl. No a teď tu máme skupinu snímků, které jsou ubohé, tupé a naprosto odpadové! Herkules 3D patří právě do této skupiny a vyloženě mi u něj bylo špatně, jak se film dokáže zamotat a vytvořit nelogismy i v tak mělkém ději! Navíc se nedostavoval ani úsměv z naivity tvůrců, jen občasné sarkastické uchichtnutí, no, ani jako odpad to není geniální a jedná se o čistočistý filmový šmejd! ()

Vojtas12 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám ČSFD za pravdu, horší film jsem snad v životě neviděl. I když bych tomu radši neříkal film, ale mozek devastující sekvence obrázků, které je větší nuda sledovat, než nedělat absolutně nic. Paradoxně, pro osvětové účely vynikající. Sám se přiznám, že jsem film vypl po půlhodině, další sledování by už hraničilo se sebepoškozováním. Takže doporučuji masochistům (obzvlášť 3D verze bez 3D brýlí je dokonalý zážitek) a naopak důrazně nedoporučuji sebevrahům. A jestli to někdo viděl až do konce, milerád zatleskám tomu, co z něj zbylo. ()

Reklama

Shakaar

všechny recenze uživatele

K filmu přicházím s tím že nikdy nemůže být tak špatný jak ho všichni popisují. Pokud ano, koleduje si o to a zároveň doufám že po skončení film bude mít nějakou kvalitu. Tento film evidentně natáčeli amatéři, to jsem postřehl při shlédnutí traileru, což mě překvapilo že něco takového jde do kin. Nicméně mě žádná z těchto věcí neopravňuje dávat filmu odpad. Na imdb to má 2,4/10 což znační opravdu velký podprůměr a při kvalitě bych doporučil autorům aby promítání nedělali veřejně, ale spíše na nějakých nezávislých festivalech v sekci vlastní tvorba. ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně do nebe volající koncentrát špatnosti, demence, tvůrčí neschopnosti a guilty pleasure v té nejčistší možné formě, korunovaný nejhorším českým dabingem za hodně hodně hodně dlouhou dobu. Ten film je postavený na hlavu a smysl v něm nedává snad VŮBEC NIC (ať už technicky, nebo obsahově). Kameraman musel být buďto nedoceněný génius, nebo na drogách (popř. nedoceněný génius na drogách), protože herci v půlce záběrů prostě MAJÍ UŘÍZNUTÉ HLAVY! 3D efekt se plně projeví asi 4x, všechno na začátku a celý tenhle filmový omyl korunuje Hulk Hogan v záchodové míse! Aby bylo jasno, já v tom kině umřel. Akorát tomu doteďka odmítám uvěřit :))) Ale nestěžuju si. Dostal jsem PŘESNĚ TO, co jsem chtěl. P.S.: Malý Herkules mi neuvěřitelně připomíná současného přítele mé bejvalky. Enjoy, holka :) ()

redalert21 odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelný rypák, Malý synacek seslany od samotneho paka Hulka hogena ze sebe dela ve skola idiota, s xichtem opiči pracky mate chut si pustit plyn a radostne umřít...ostatní "herci" predvadeji opravdu paradní vykony Gould a Hogan na "nebesích" a jejich obličejové grimasy neznají mezí. K deji ani nemam co rict zadný tam není, končí to vypatlaně a do kina bych na to nesel ani kdyby mi zaplatili....end of story, ODPAD (hral sem u toho fm 2010) jo sorry PS Hulk tam ma par oblicejových mimik ze vypada jak kdyby ho pod zaberem kamery kourila nejaka bába... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama