Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Boris s Khashoggim spláchli Dia do hajzlu, doslova, a z Héry udělali afektovanou mrchu! Na další bohy si už naštěstí nevzpomněli (nepočítáme-li toho kokůtka Marduka, který v tomto příběhu na motivy řeckých bájí a pověstí figuruje bůhvíproč). Pořád to ale není nic proti, co na svém synovi Richardovi spáchali jeho rodiče, konkrétně jeho otec Pavel (viz zajímavosti), to už zavání týráním. Stejně tak pak týrá svého diváka distribuční společnost GoCrazy, která tenhle hloupoučký film s otřesným lookem propašovala do kin (a cHtěLA zA To PeNízE!). Hvězdičku za to, že mě to utvrdilo v tom, že neexistuje nic směšnějšího než wrestling. 15 % ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se: z Herkula 3D jsem viděl pouze 12 minut a 37 sekund. Dál už jsem se koukat nevydržel, prostě to nešlo. To už je zábavnější dokola sledovat teleshopping s Horstem Fuchsem, který má oproti Sandrakovi alespoň nějaké charisma. Upřímně nechápu, proč tyto filmy vznikají. Kdo je takový blázen, že je ochoten nalít peníze do takové šílenosti, jako je moderní Herkules, který chce poznat americký způsob života (???). Nemá cenu rozebírat jednotlivé stránky filmu, všechny jsou jednoduše špatné (alespoň v první čtvrthodině, ale pochybuji, že zbytek je lepší). Jestli peklo existuje, je tam rezervované místo pro Hulka Hogana. Jestli ne, spravedlnost neexistuje. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

V cem vsem se to Hulk Hogan neobjevi!Komedie o bozich pro deti,detsky napsana a detsky servirovana,ptotoze to vypada,jako kdyz scenar psal nekdo okolo 8 let a nekdo okolo 12 let mu to reziroval.Nutno spravedlive rict,ze par dobrych momentu se tu najde-za to jedna cista hvezda-a i se clovek zasmeje,ale to je vicemene tvurci nahoda.Jinak skutecne tenhle filmek nic nenabizi a hned na nej zapomenete.Bozskych 10%. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Kamera, střih, scénář, animace, vše do sebe dokonale zapadá a vytváří tak naprosto mistrovský snímek. Film má hlubokou myšlenku, která vás doprovází celým dějem a ještě přinejmenším dva týdny vám nedá spát. Grafické efekty jsou opravdu oslnivé díky zcela revolučním technikám, které byly vůbec poprvé použity u tohoto díla. O tomto filmu by bylo možné napsat celé knihy a jistě se tak brzy stane, je pro všechny ohromnou inspirací a navždy zůstane v našich srdcích. Myslím, že je zbytečné dodávat, že film za mě má 100%. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Malého Herkula už nebaví být na Olympu za frajírka. Chce se podívat na Zem, nechat se trochu šikanovat a předvádět své dětské svaly. Hulk Hogan sice pobaví svým zjevem přestárlého hipíka, hláškujícího "Lidská žena vidí pravdu" nebo "Mám jedno proroctví. Bolest!", ale je převálcovaný Herkulovým sidekickem, kterým je černoušek, křečovitě se držící repliky "jsem roztomilý gangsta raperek". Skutečným důvodem, proč je to ale odpad, je pro mě nepochopitelný střih. Film se utápí ve zbytečných a rozvleklých scénách a když je potřeba něco honem dohnat, nastoupí Deus-ex machina v podobě vypravěče, jenž nám řekne, že zatímco jsme sledovali blahosklonný úsměv na tváři Dia, Herkules vyhrál pár disciplín na středoškolské olympiádě. Nám nezbyde nic jiného než dívat se na to, jak umí rychle běhat (teda spíš se valit). A já to jdu rozdejchat... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama