Reklama

Reklama

Nedělní partie

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Recenze (11)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nedělní partie se s Otázkami Václava Moravce nemůžou rovnat. Přesto jde o docela ještě zvládnutý publicistický pořad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasická Partie se mi přece jenom líbila o trošku více. Je ovšem pravdou, že svého času Moravcovi absolutně nemohli konkurovat, než se z něho stala jen televizní špína současnosti. Ani se moc nedivím, že je to zde v černých číslech… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak marné, jako například diskusní politické relace na konkurenční TV Nova. Tam opravdu udělali pořad jen, aby ho měli, ale už se vůbec neohlíželi na to, že by to také mohli dělat trochu dobře. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbytečné zdlouhavé okecávání neskutečně zaujatými moderátory, podržené mnohdy opravdu zbytečnými otázkami na úkor těch zajímavějších. Aneb když budu mít dvě krabičky sirek, na chlup stejné, ale o jedné povím že je Americká... který bude lepší? Haha, samozřejmě, že ta Americká. Je smutné, že to stejně bylo lepší, než otázky Václava Hlodavce. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Jedinej důvod,proč se na to nedívám je,že tam nikdy nic nevyřeší a akorát říkají,že KDYBY udělal něco tahle strana a tamta strana...Kdyby spíš říkaly,co udělaj oni samotní.. ()

Flarnytryl 

všechny recenze uživatele

Pořady tohoto tipu mají tu smůlu, že jejich kvalita závisí především na pozvaných politicích, ale to není jejich chyba a neměly by podle toho být hodnoceni. ()

Reklama

Reklama