Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Vanishing on 7th Street je sebestředná pitomost, která díky cílenému útoku na atmosféru a mražení v zádech působí ještě hloupěji. Brad Anderson i přes svůj talent zplodil nudný, stupidní a těžce nepovedený thriller hrající si na horor. Ve většině momentů nefungující a s do očí bijícími chybami. Pachuť z tohohle snímku budete ještě dlouho cítit. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že konec jsem přetáčel, posledních 10 minut je už přeplácanost. Což je fakt škoda, protože se jedná o docela originální a při nejmenším zajímavý film. Má něco i do skutečné události CROATOA, pokud to píšu dobře, podrobnosti si hledejte na internetu. Chtělo by to víc přitlačit na pilku, zlepšit atmošku a o dost vylepšit konec, který mi nedává bohužel smysl. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Autora scénáře zřejmě osvítila můza. Bohužel měl doma chabrus elektrické zásuvky a rychlovarnou konvici po babičce. Chtěl si udělat černý kafe... a prd ho! Vyrazil komplet všechny pojistky v celým baráku. Tak zkusil naškrábat scénář potmě, jen popaměti a docela mu to šlo. Až na to, že to ten debil psal černou pastelkou na černý papír. Teď výjimečně udělám verbala, jo?          Kdybych si místo čumění na tuhle nudnou vyzkratovanou krávovinu radši doma zhasnul, vytáhnul z trenclí své nádobíčko, rozhoupal ho a svítil si na něj při tom baterkou, tak by jeden válcovitý a dva chlupaté stíny vesele skotačily po zdech a já bych užil daleko víc zábavy, než na 7.th Street. Šílená nuda, při čekání na to, jestli tu bandu kreténů napadne udělat si v baru z nábytku táborák a na ulici zapálit auta, kterých tam stálo přesně tři prdele plus jedno. To by bylo světla...! Bohužel, nerozsvítili si až do samého finále. Pak šerifův kůň sežral jablko, dvoučlenný koedukovaný multikulti kolektiv nasednul a vyrazil pomalou jízdou koňmo v rychlém pruhu dálnice D1 vstříc světlým zítřkům. Ve scéně drze okopírované ze seriálu Živí mrtví. Takže ta jediná udělená hvězda je jen pro osvětlovače, ten si fakt vyhrál. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ještě než se přidal Darth Vader na Temnou stranu síly, měl s ní velký problémy. Ostatně to už víme z SW. Méně známej je fakt, že si v rámci jedi výcviku odskočil do Detroitu, aby se popasoval s bubákama, na který je účinější baterka, než světelnej meč. A to je vlastně všechno. Po celou dobu se skupina tupě chovajících trotlů snažila udržet zdroj světla, přičemž bylo evidentní, že nikdo z nich si nebyl vědom toho, že dřevo hoří a že oheň vyzařuje světlo. 10% za začátek, kdy se zdálo, že to nebude taková hovadina. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vanishing on 7th Street mě vyloženě naštvalo. Velmi dobrý a hlavně originální nápad, z jednotlivých obrázků čiší krásně temná hutná atmosféra, ale scénář ničí, co se dá. Logické chování postav od hororů nutně nevyžaduju, ale co je moc, to je moc... Děj se takřka neposunuje - a když ano, tak příšerně násilně, všechno to prostě šustí papírem. V závěru jsem pak měl pocit, že se tvůrci horor fanouškům vysmívají přímo do ksichtu. Brad Anderson by si měl zkrátka vybírat lepší scénáře, protože s takovouhle Session 9 rozhodně nezopakuje. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama