Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

pedvora 

všechny recenze uživatele

Ohromně předvídatelný film s koncem, který si osobně řadím do kategorie aktivit "chci a nemůžu". Až mě to úplně rozesmálo! Jeden dotaz: Kde byla ta bydlící stařena, o které se zmiňují všechny popisy filmu? No...nic...tři hvězdy pouze za to, že mne to jakžtakž udrželo v napětí a protože menší hodnocení dávám podstatně větším blbostem :) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Ač jsem film zkoukla spíše náhodou, byl dobrý. Zpočátku to, pravda, moc horror nepřipomínalo. A děj se neposunoval k ničemu, co by vůbec horror připomínalo. Ovšem posledních 10 minut bylo nabyto akcí. A hlavně to bylo hodně překvapivé. Se závěrem jsem absolutně spokojená. Neboť nesnáším, když je konec bez konce. Škoda jen, že mi nějak uniklo, jestli ti kluci nakonci byli nějak spřízněni s tou rodinou. ()

Reklama

oliveros 

všechny recenze uživatele

Nevhodné pre čo i len menej náročných jedincov s priemerne rozvinutou schopnosťou uvažovania a vekom nad 15 rokov. Tu predstavený námet je maximálne domrvený a pýši sa slušnou frekvenciou prihlúplych okamžikov. Opäť jeden smutný zápis roku 2009 v žánri, ktorý sa vďaka podobným skvostom stáva hanbou kinematografie. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

A je to tu... Jakožto výjimečný jednohvězdičkář to prostě jednou přijít muselo. A to už je v mém případě co říct. Takže.... Wau! Tohle je katastrofální. Musím zřejmě brát ohledy na ten rok vydání. Což samozřejmě beru, viděl jsem z toho roku aj i starší mnohem mnohem mnohem lepší kousky. Tohle je od scénáře až po herecké výkony absolutní hrůza. Upřímně jestli toto dostalo kolonku horor tak já jsem včera přiletěl z Jupitera a zítra odlétám na Venuši. Nevím, jako pokud chcete hodně rychle usnout a nebo zdemolovat svojí natěšenou náladu na film, tak prosím, zapínejte... 20-25% a to je. Za to že tam hrál mladý Dave Franco a za tu námahu a snahu vytvořit prostě nějaký film. Jsem hold dobrá duše. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Typický teenagerský horor. Celé je to takové unylé a bez nápadu, a to jak po řemeslné stránce, tak i co se děje týče. Film obsahuje dva zvraty, respektive překvapení - první je tak průhledný, že jej každý zběhlejší divák rozpozná hned, jak se na něj začne připravovat půda, a ten druhý je špatný vtip. Kravina na druhou. The Shortcut zkrátka doporučit nelze, ačkoli nemůžu říct, že bych se u toho zas až tak úplně nudil. 5/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama