Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zinos, mladý majiteľ reštaurácie, nemá práve veľa šťastia. Jeho priateľka Nadine sa odsťahovala do Šanghaja, zákazníci jeho reštaurácie Soul Kitchen začali bojkotovať nového šéfkuchára, a Zinos má ešte k tomu problémy s chrbticou! Veci sa začnú obracať k lepšiemu, keď ľudia prichádzajú na chuť jeho novej kulinárskej koncepcii. To však nestačí na to, aby Zinos našiel pokoj v duši. Rozhodne sa preto odletieť za Nadine do Číny a dať všetko do poriadku. Reštauráciu nechá na starosti svojmu nespoľahlivému bratovi Illiasovi. Oba kroky sa ukážu ako katastrofické: Illias vďaka pochybnému realitnému agentovi príde o reštauráciu a Nadine už má nového milenca! Zostáva mu ešte posledná šanca, aby spolu s bratom Illiasom získali späť Soul Kitchen. Na to by však museli prestať s hádkami a začať pracovať ako tím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mám kuchařské filmy rád, ale tohle žel je za mne totální blábol s přesně tím stylem německého humoru, který nesnáším (celá scéna na pohřbu, knoflík na aukci apod.). V úvodu vypadala hodně slibně ta scéna s gazpachem, ale nic podobného už dále ve filmu není, takže hvězdy jen za kameru, lokace, výpravu a prostředí plus neupravované záběry z berlínských ulic. ()

Angelopul 

všechny recenze uživatele

Fatih Akin opět natočil film o bratrech, přistěhovalcích, opět v tom hraje Bleibtreu, Unel a opět je to dobré. Sice to není taková brilantní filmařina jako u Solina, film nenabízí hloubku předešlých Akinových dramat, ale jedná se o lehkou a milou komedii s Akinovým specifickým smyslem pro humor, která velmi příjemně potěšila. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Filmový klub nezklamal a naservíroval mi velice pěkný filmový zážitek. Rozhodně je tohle zatím nejlepší německá komedie, co jsem zatím viděl. Film je plný výborné hudby a skvělých (pro mě většina) neznýmých herců a Moritz Bleibtreu je velký sympaťák. Ano, člověk se u tohoto filmu nesměje pořád, ale někdy si u komedie nemusím ucrbovat do kalhot, aby byla na 5 hvězd. Pár klišé a podobných věcí jsem milerád přijal a film si prostě užil. ()

GrooveJump 

všechny recenze uživatele

Vkusně zvládnutý přechod od surovějších a inteligentních sociálně věrohodných dramat (Gegen die Wand, Auf anderen Seite) do naprosto odlišného filmového žánru: Komedie. Akin nám roste do všestraného "nenápadného" režisérského antixenofobního všeuměla, jehož filmy si naprosto na nic nehrají, což je právě (především v případě Soul Kitchen) jejich největší výhoda... Celkově vzato je Soul Kitchen vyspělejší http://www.csfd.cz/film/171550-kebab-connection/. Diese Torte fur Sonntag schmeckt gut, liebe Freunde... ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Borcovi se hroutí osobní život, zdraví, krachuje mu hospoda a navíc má na krku bráchu ve vězení. Zní to jako smutné drama ze života, ale ona je to vcelku povedená komedie. O němcích se říká, že nemají smysl pro humor, což je i vcelku pravda. Není to typ komedie, u které se popadáte za břicho celou dobu, ale má několik fakt skvělých scének, které to vynahradí. Já ti do tý polívky nachčiju a bude horká až až! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na príbehu hlavného hrdinu Adama Bousdoukosa na základe jeho vlastných skúseností majiteľa gréckej reštaurácie s názvom Taverna Sotiris, kde bol režisér filmu Fatih Akin pravidelným zákazníkom. (temporalnaut)

Reklama

Reklama