Reklama

Reklama

Recenze (8)

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Kámen úrazu téhle jedné velké nehoráznosti je, že postrádá sebemenší záblesk vtipu (tedy až na prvních pár minut, které se formálně tváří jako příběh z horšího východoněmeckého porna, respektive... takhle nějak si představuji zábavné). Celý film je točen 1000% vážně, jsou nám předkládány nepolknutelné kameňáky, které ale nejsou myšleny jako vtipy. A tím nemyslím pitvořící se hlavu Hitlera v nádobě, ale všechny ty zvraty "kdo je kdo" a logiku vůbec. Ne že bych byl o nějaký zážitek bohatší... ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

"Mach schnell! Mach schnell!" Nevídaná podívaná a stoprocentně vážně míněná parodie sebe sama. Nejlépe z celého filmu vypadaly dobové záběry z konce druhé světové války, při kterých se alespoň na rozdíl od zbylých 90 minut tak netřásla kamera. A chudák Hitler se pořád tvářil, jako když ho strašlivě svědí nos, ale nemůže se poškrábat (což tedy v té sklenici vážně nemohl, že). ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

zafixovanie podoby absolútneho erroru - niečo také ma rozhodne veľký vedecko-kultúrny význam. Kladiem si otázku, že ako by to vyzeralo, kebyže sa niekto vráti späť v čase a urobí machináciu v dejinách v tej podobe, že vymení postavy Méliésa a Hitlera. ()

PanCitron odpad!

všechny recenze uživatele

No seznam, ze kterého jsem k tomuto skvostu dostal se opravdu nemýlil. Je to jeden z nejhorších filmů všech dob a i přes jistou zábavnost (Hilterova hlava házící vtipné obličeje či nerozhodnost režiséra zda jsou některé scény situovány ve dne či noci) nezachrání tenhle televizní skvost nic od odpadového ohodnocení, ale jako drinking game směle doporučeno ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Ztkový hit THE MADMEN OF MANDORAS, vylepšený o nejakú tú minútu stopáže natočenú o 5 rokov neskôr. Snímok to ale nezlepšuje, práve naopak. Ale cash je cash, tak prečo nerecyklovať? Aj tak sa tvorí filmové umenie. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Vy jste ale velmi hloupí. Mírně řečeno/napsáno. A nebo nemáte rádi pana Hitlera, či co. Takto jste totiž naletěli Jeho Mozku. Pffff! Prej odpad. Blázni. Jak to není MCU film, nebo nová Nolanovka... tak se to pánům nelíbí. Jak by napsal Kája Saudek...Aťsisi.:) Hahahahahaha!!!! ()

Reklama

Reklama