Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George McWhirter Fotheringay je obdařen prakticky všemocnými schopnostmi, které testuje všemožnými způsoby. Po nějakém čase narazí na faráře a ten mu poradí, že by mohl využít své schopnosti ke zlepšení světa. Zrušil by na Zemi bídu, hladomor a války. To se ale nelíbí místnímu zbohatlíkovi, který bude chtít za to Fotheringaye zlikvidovat. (Hans.)

(více)

Recenze (4)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Mimo těch scén, kde se jen filosofuje, tedy žvaní, je to docela miloučký příběh. Svým způsobem je to zábavné. Zpočátku i pár efektů, které však ustanou aby se mohlo kecat. Dal bych dvacet, ale vzhledem k datu vzniku, dávám čtyřicet. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to krásný mít tu samou sílu, co ten chlapík v tom filmu a udělat cokoliv na co si vzpomenu? ... BYLO :-D Knižní předlohu jsem bohužel nečetl, takže nemůžu srovnávat, ale tenhle film se, myslím si, povedl. Zábavné, svižné, lehce filozofické, se skvělým Rolandem Youngem v hlavní roli. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok rýchlo stráca divákovu pozornosť. Prvotné ´´úchylky´´ titulnej postavy sú v komediálnej rovine, ale samozrejme sa to všetko začne obracať v globálne pokušenie. A vtedy síce snímok naberá na vážnosti, ale prichádza o kúzlo. Stáva sa z neho politická satira a nudný snímok. ()

Reklama

Reklama