Reklama

Reklama

Nick (Tamer Hassan) vlastní lyžařskou cestovní kancelář, v níž zaměstnává svého nejlepšího kamaráda Binga (Danny Dyer). Nick dluží lichváři Thigovi (Curtis Jackson) sto tisíc liber a Thigo mu dává 24 hodin na to, aby je sehnal, jinak zemře Nickova matka. Tak se Nick a Bing pokoušejí vydělat na sázkách, ale brzy zjistí, že tímto tempem nemají šanci sehnat tolik peněz. Nick tedy přijímá špinavou práci v Manchesteru. Jak tenhle závod s časem dopadne? (Cliff Booth)

(více)

Recenze (27)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je nutné se smířit s tím, že Ritchieho double klasiku nikdo nepřekoná (jestli nevíte, o které dva filmy se jedná, není "Dead Man Running" film pro vás!). Můžeme být pouze vděční za každého režiséra, který se ho snaží napodobit a přitom to totálně nedojebe. Alex De Rakoff to nedojebal, naopak příjemně potěšil. 75% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela slušný.Pravdou je ,že sem trochu ztrácel víru v ten film,asi po třiceti minutách to ztrácelo dech,ale konec byl už zase v pohodě.A nakonec to dopadlo i podle mejch představ.A jedna zajímavost.Možná jen můj pocit,ale představitel hlavní role,Tamer Hassan(anglický jméno jak ze žurnálu-cha cha)mi vzhledově připomínal Banderase,prkennym herectvim Seagala,a pohybem Van Damma.Ale jinak ucházející lehkej nadprůměr.60%. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Britské krimi o bezvýznamných kriminálnících přivydělávající si na své živobytí s nádechem komediálního absurdna jsou moje srdcovky a když už Guy Ritchie točí blockbustery, musí to holt někdo dělat za něj..., škoda jen, že ne tak kvalitně. Danny Dyer je britská záruka filmu, u kterého se budete bavit a taky, že jsem se vcelku bavil. Bohužel Dead Man Running nenabízí absolutně nic, kvuli čemu byste si tento film měli zapamatovat, pustit si znova nebo ho někomu doporučit. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To už tady párkrát bylo - ultimátum na splacení dluhu, jinak kulka v hlavě a ještě člen rodiny jako rukojmí. Takže šup, trochu koksu si dáme, abysme to vydrželi celou noc a jdou se shánět prachy. Chvílema je to zábava, jsou tam i povedený komický scény, ale pak přijde zase nějaký hluchý místo nebo dokonce úplně zbytečná zápletka ve stylu "hurá, prachy už máme... ne, najednou se něco podělalo, tak zase znova a pořád dokola", což začne být po nějaké době celkem únavný. Když k tomu přičtu ještě naprosto otřesnej britskej přízvuk, nemůžu hodnotit jinak než průměrem. P.S.: Ústřední dvojice jako by z oka vypadla A. Banderasovi a Xindlu X... a to si nedělám srandu! ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej kousek, předvídatelná zápletka, která je prakticky totožná s Rietchiho Snatch a Lock, stock and two smoking barrels, nabízí hodinu a půl pohodové podívané, při které se člověk i dobře pobaví. Ostatně když ve filmu společně najdete Dannyho Dyera a Tamera Hassana jinak to dopadnout snad ani nemůže. Ti dva snad v kažém filmu, kde hrají společně si minimálně jednou šňupnou kokeš a ocitnou se v průseru (The football factory, The business..). Škoda, že scénář nebyl trošku více originálnější, ale i tak pro fanoušky britských gangsterek stojí za to, tento film vidět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Na filmu se mimo jiné podíleli také angličtí fotbaloví reprezentanti Rio Ferdinand a Ashley Cole. (Cliff Booth)

Reklama

Reklama