foto

Monet Mazur

  • nar. 23.3.1976 (44 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Monet Mazur sa narodila v Los Angeles, Kalifornii. Je dcérou bývalého módneho vzoru a matky Ruby Mazur, ilustrátorky, ktorá pracovala v nahrávacom štúdiu, kedy bol jeho manažérom Billy Joel. Mazur má štyroch súrodencov: Nicholas, Cézanne, Matisse a Miro. Jej bratranec je Epic Mazur, spevák Hollywoodskej kapely Crazy Town. Mazur má židovských predkov z otcovej strany.

V lete roku 2005, Mazur porodila syna menom Preston Daniel de Rakoff. Je jej prvým dieťaťom s manželom Alex de Rakoff, za ktorého je vydatá od apríla 2005. Predtým chodila s hercami Adrienom Brodym, Ashtonom Kutcherom a gitaristom Daveom Navarrom.

Mazur začala s modelingom a herectvom už v puberte. Jednými z jej veľmi známych reklamných kampaní sú tri televízne reklamy pre Gap, kde pracovala s režisérom Adamom Daelayom (2008): "Everybody in Cords", "Everybody in Leather" a "Everybody in Vests". Objavila sa v niekoľkých celovečerných filmoch ako napr. Monster-In-Law (2005) a Just Married (2003). Tiež sa objavila v niekoľkých televíznych show, ako CSI: Miami, Cold Case, Jack & Jill, Strange World a Party of Five.

V roku 2002 Monet dostala jej prvú známu úlohu vo filme Torque (Ohnivé kolesá). Zahrala si tu 'Shane'. Film rozbúril v januári 2004 neutešené názory ako kritikov, tak i divákov.

Gabo "MFZB" Mališ

Herecká filmografie

Filmy

2012 Adopce hrůzy (TV film)
2009 Dead Man Running
2008 Domácí mazlíček
Frost
2007 Přežij!
2006 Whirlygirl
2005 In Memory of My Father
Příšerná tchyně
Stoned
2004 Torque: Ohnivá kola
2003 Líbánky
2002 40 dnů a 40 nocí
Noční loupež
Polibte nevěstu
Sadie's Daydream
Velká kniha grázlů
2001 Kokain
Learning Curve, The
Policajtka
1999 Mystery Men
Parchanti nebo poldové?
1998 Vítejte v Hollywoodu
1997 Austin Powers: Špionátor
1995 Kansas (TV film)
Zuřiví andělé
1993 Addamsova rodina 2

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Decisions (S02E16)
Stakes is High (S02E15)
Who Shot Ya (S02E14)
další epizody (7)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Life Goes On (S02E08)
Coming Home (S02E07)
Hard Knock Life (S02E06)
další epizody (15)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Homecoming (S01E08)
California Love (S01E07)
All We Got (S01E05)
další epizody (7)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
Smrtelná hra (S02E24)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Doktor Kdo (S10E22)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Květiny na tvůj hrob (S01E01)
Dark Blue (TV seriál)
Ice (S01E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
K nerozeznání (S01E06)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spřízněni zlodějnou (S05E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozený zabiják (S05E24)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Falsies (S02E02)
Ready or Not (S02E01)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Crazy Town - Revolving Door (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce