Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

castor 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je fajn, člověk si sice na předchozí dva díly mockrát nevzpomene, ale norská příroda udělá své, parta mladých přátel na porážku nepůsobí úplně pitomě, takže není důvod si myslet, že to bude úplně ztracená hodinka a půl. Ve finále vlastně docela je. Z kůže strachem rozhodně nikdo vyletí, hrůzou nad absencí logiky možná ano. První škoda, že se vytratil sníh. Druhá škoda: chybí postava, které můžeme fandit, další a určitě ne poslední škoda: naháněné, schovávané, zabíjené schází dravost a údernost. Leccos se děje mimo kameru, o atmosféře si můžeme nechat jen zdát. Dvě až tři hvězdy.. tak si vyberte!! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zase tu máme prenádherne prostredie hor a začalo to slušnou atmosferou.Tento diel je prequel a tak je robený pred jednotkou a dvojkou.Tu je presne vysvetlene a ukazane čo sa stalo tomu chlapcovi a prečo sa z neho stal netvor.Podla mna to bol správny tah lebo v dvoch častiach bolo málo zmienky o vrahovi a prečo začal vraždit.V niektorých momentoch to malo slušnu atmosferu.Žiadna originalita tu nehrozi,jeto len jeden z mnoha slasherov,ale ktorý ani neurazi.Ale aspon poteši viacej vrážd ako v jednotke a dvojke,troška mi vadila že zimna mraziva krajina bola zamenená za nezáživný lesný porast.Ale spracovanie bolo velmi fádne a film po 30.min. začal nudit a už sa nerozbehol.Tých nelogickosti a kliše bolo príliš vela.No proste hroza. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Fritt Vilt 2 byl kasovně velmi úspěšný, takže by byla chyba v tom nejlepším přestat. Vždyť i Norové chtějí mít svou vlastní hororovou sérii, a to i za cenu ztráty kvality. Nakonec se potvrdilo to, čeho jsem se nejvíc obával. Třetí část je pouze slabým odvárkem, studenou polévčičkou v porovnání s předchozími bratříčky... Jelikož minule přišel zabiják o hlavu, vracíme se logicky do časů minulých ještě před jedničkou, konkrétně do 80. let. Tady se vrah s kapucou tentokrát vypořádá se šesticí nesympatických spratků, co mu zkříží cestu. Jenže činí tak dost nezáživně, nudně a hlavně mimo kameru. Mění se i prostředí, zasněžené hory tu vystřídají lesy plných řek a skal, což přímo vybízí na slušnou honěnou, ale kromě jedné slušné naháněčky bylo docela nevyužitý. Snímek postrádá tu správnou atmosféru a napětí z jedničky, z dvojky pak chybí nápadité vraždy a dravost čistého slasheru. Přesto nemůžu tvůrcům upřít snahu být IN a zároveň se lišit, viz scéna úkrytu v chatě nebo překvapivý závěr. Ale na očekávaný prequel je toho pohříchu málo, sakra. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se nemá čím chlubit. Obyčejné konečné zpackání jedné docela uchazející norské série. Po chvíli jsem se tomu filmu věnovala už jen letmo, protože mě ani nezajímalo, co se tam děje. Někdy je vážně zbytečné takovéto filmy točit. Jako nejlepší díl Fritt Vilt bych nejspíš označila ten druhý, protože v tom jsme dostali pořádnou dávku napětí a hutné atmosféry. Třetí díl je už jen ubohý, ubohoučký odvar a producenti značně vařili z vody. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo udržet vysoký standard předchozích dílů. Kamera je sice pěkná, lokace nádherný a zvuk parádní (což jsem ocenil hlavně u schovávané v srubu), ale je to takový nemastný neslaný . Pamětihodnej je jen jeden mord, což je u takovéhle vybíjené na pováženou. Z hrdinů, mně k srdci nikdo nepřirostl, což tu citelně schází, vždyť sympatické postavy a uvěřitelná chemie mezi nimi, to bylo velké plus jedničky i dvojky. Ty románky tady, byly klasicky béčkový a nijaký, a dívám se, že to spousta lidí, až na jednoho Jarka, postrádá.:) Bez sněhu, bez atmosféry, bez srdce. Severskej průměr. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama