Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (107)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Robert točí dva druhy filmů jedny senzační, brutální, kde krev teče proudem a nikdo se s nikym nesere, a ten druhy je pro malý fakany. Roberte, toč prosím jen filmy s první variantou. Jinak k filmu, naprostá hovadina, nemám slov. 4d efekt na mě vubec nezapusobil, papír smrděl jak plesnivý pomeranče a já si předem vyčmuchal titulky. Tohle je promin Robe sračka :-) Vrat se ke grindhouse prosím :-) ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

No takže největší sklamanost! Já jsem čekal, že to bude nic moc, ale zajímala mě atmosféra 4D a ta mě absolutně zklamala. Vůně, který měli provázet určité momenty z filmu vůbec neodpovídali a navíc se mi zdálo, že vše má stejnou vůni. A co se týče filmu, tak je to přehnaná děcká "Kravinka"... Doufám, že timto dílem skončí celá série! :-) 11% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zbytočný reštart série, ktorý sa nesie v rovnakom duchu ako predošlá trilógia, len s tým rozdielom, že epizodných postavičiek známych tvári ubudlo a nahradil ich rozprávajúci pes a o trocha znesiteľnejšie a vizuálne pútavejšie akčné scény - ktorých je ale tiež pomenej. Spy Kids nie sú filmom zo zlým vkusom, ale sú tak jednoduché a priamočiare, že sa do dnešnej doby nehodia - minimálne pre deti do 7 rokov. Jessica Alba svojej kariére skôr ubližuje ako keby ju posúvala do vyšších rovín a čo sa týka Rodriqueza tak ten tiež točí jednu hlúposť za druhou. Chýbajú mi tie jeho mexické, hláškujúce akčné rezanice - a ultrablbé pocty ako Mačeta. V tejto pozícií detského režiséra je totiž stratený a bohužiaľ robí viacej týchto filmov ako tých normálnych. Je to strata času, ktorú obohacuje ten 4 rozmer a naivnosť, ktorú našťastie nemôžme brať vážne. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Hehehe, tady to někdo řádně nepochopil. Nevím co dodat, pusťte to dětem, a nedávejte dětským filmům hodnocení za dospělé! Je tam sice pár (dost) typicky Rodriguezovských nechutných vtípků, ale znám dost dětí, které se přesně na takový humor potrpí. I když já bych ho klidně oželela... Potom mi ještě přijde škoda, že má Alba o tolik větší roli než Vega, která je hezčí, i lepší herečka. A taky je ta malá holka takové nesympatické děcko, ale kluk je v pohodě. Je tam pár dobrých hlášek, hodně slovních hříček, a je to podle mne dost solidní film pro děti. I když pachové kartičky si klidně odpustím... ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez sa v posledných špiónoch znížil k tomu najprízemnejšiemu humoru a že k prízemiu bolo sakra blízko už v predošlých kapitolách. Tu ale prekonáva sám seba, oblúkom lietajú zvratky, v bitkách počas kopancov tečie plodová voda, dobré trávenie rovnako slaví úspech aj plienkový priemysel má svojho kandidáta. Dej vôbec nezaostáva a rozhodne sa začať až na konci filmu, zato pointa o "plytvaní časom“ je tvorcami vysvetlená radšej hneď. A ak by sa predsa len našiel botník s extra dlhým vedením, určite mu to dopodrobna vysvetlí záverečná morálne-priezračná prednáška. Zla je tu teda dostatok, naopak vizuálna stránka snáď poprvýkrát v poriadku, hovoriaci peso občas vypustí dobrý heft (pokiaľ zrovna nevypúšťa niečo iné) a až na pôvodných odrastených v menších roliach, stará parta ostáva za dverami. To beriem vzhľadom na posledné rodinné stretnutie. Plytkosť filmu a vlastne celej série už nie. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • FIlm se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)
  • Robotického psa Argonauta si zahrál pes z útulku. (Chloe..)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama