Reklama

Reklama

Zvířátka a lupiči

  • Španělsko Los 4 músicos de Bremen (více)

Obsahy(1)

Film vznikl podle známě pohádky bratří Grimmů Zvířátka a Petrovští. Vypráví o statečné, chytré a hudebně nadané čtveřici - kohoutovi, oslíkovi, psovi a kocourovi. Celkem vtipně a svižně podaný příběh zpracovaný v klasickém disneyovském stylu potěší zejména nejmenší diváky. (oficiální text distributora)

Diskuze

NickSloterSG

NickSloterSG (hodnocení, recenze)

Pohádka mého dětství. Písničkám jsem sice nerozuměl, ale i tak dokázali zůstat dlouhou dobu v hlavě a vždy zlepšily náladu. Nejde jinak než celou dobu držet zvířátkům palce, aby těm zlým lupičům utekla. :)

Jonash87

Jonash87 (hodnocení, recenze)

Nostalgie! Už jsem to, nohužel, spoustu let neviděl, ale s bráchou a sestrou jsem to coby malí milovali! A to i přes časté písničky, což ne vždy sedne (takový Méďa Béďa je taky hudebně taky výborný). Dokonce nám ani nevadilo, že se nám na VHS nenahrál konec této pohádky... :)

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Ježkovy voči! Kohout Koky a spol.! Když jsme byli s bráchou malí, tak jsme si to pořád dokola půjčovali ve videopůjčovně... Podle hodnocení vidím, že jsme nebyli jediní, kdo na tom ulítávali. :)

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Nostalgická vzpomínka na dětství hraje v hodnocení prim. Navíc tahle kreslená pohádka si zaslouží nadprůměrné hodnocení i bez hávu nostalgie. Co si pamatuju tak ji vysílala česká televize (asi tak mezi roky 1993-1996), odtud jsme ji měli nahranou na VHS...

Reklama

Reklama