Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Stůňou (S04E21)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Ladislav Pálka

Kamera:

Zdeněk Krupa

Obsahy(1)

Pat si chce stavať snehuliaka a k tejto zimnej radovánke chce privolať aj Mata. Ten však jeho ponuku odmietne s dôvodu, že je nachladený a ako chorý sa musí zime vyhýbať. Pat dostavia snehuliaka a príde ho ukázať Matovi, kde zisťuje, že jeho kamarát je naozaj veľmi chorý. Rozhodne sa mu byť nápomocný a hneď sa ujme prípravy horúceho čaju. Potom sa rozhodne zmerať Matovi teplotu, ale neuvedomí si, že ho použil pri robení čaju a tak je prekvapený vysokou nameranou teplotou. A podľa nameranej teploty ide Matovi doslova o život. (pravo)

(více)

Recenze (20)

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si už poradili v různých situacích, ale se zákeřnou virózou jim nářadí ani jejich zručnost asi moc nepomůžou (hlavní slabina tohoto dílu). S chorobou se nejlépe bojuje v posteli a to vědí i tihle dva pošukové. Epizoda je dost ubohá celou dobu jen sledujeme, jak se Mat snaží ze své nemoci vypotit. ()

Reklama

Reklama