Reklama

Reklama

Shaolin

  • Hongkong 新少林寺 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Během války na počátku 20. století projíždí nelítostný ale úspěšný velitel Hao Jie se svými vojáky Čínou a dobývá každé město, na které narazí. Jednoho dne zlikviduje také město poblíž šaolinského chrámu a před očima všech mnichů zastřelí zraněného protivníka prosícího o milost. Po slavném návratu domů ho však zradí jeho podřízený Cao Man, díky čemuž Hao Jie přijde o všechno. Holý život si zachrání jen útěkem, přičemž se dostane do stejného šaolinského chrámu, poblíž kterého nedávno raboval. Zcela zničený a pokořený Hao Jie požádá mnichy o přijetí, ti jsou však proti. Spřátelí se ale s místním kuchařem, který mu slíbí že mu pomůže získat si důvěru mnichů. (Raztubyl)

(více)

Diskuze

MJackie

MJackie (hodnocení, recenze)

Velmi dobré obsazení, Wu, Nicolas Tse, Andy Lau a hlavně Jackie Chan... vypadá to velmi dobře

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

prominte ale tohle má byt shaolin????ve shaolinu byli nekdy střelné zbraně????a proc pisou ze VSICHNI herci jsou dohola kdyz pulka je má????prominte ale ja myslel ze toto bude Shaolin jako SHAOLIN a ne jak nějaká akční strilecka to teda me zklamalo alespon ze to obsazeni neni spatne.

spikey1

spikey1 (hodnocení, recenze)

scéna s průjezdem kočárů byla hodně chessy, příběh vypadá vcelku tuctově ale snad se ještě pochlapí.

spikey1

spikey1 (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá nádherně, a vůbec ne jako obyčejný akčňák, drama z druhé světové války těmto hercům podle mě skvěle sedne!

Smyk

Smyk (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá hodně slušně,film to bude určitě skvělej ...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Aspoń, že to Jackie Chan strieda a netočí len v Amerike, kde mu to len kazia. Réžia aj herecké obsadenie vyzerá perfektne, ked´ sa náhodou nebude chcieť biť Jackiemu, tak ho hádam zastúpi Jacky Wu, ktorý točí jeden dobrý film za druhým. Teším sa.

spider163

spider163 (hodnocení, recenze)

no tak ked su tam take mena a este to bude akčne:) tak na to sa velmi tesim:) isto tu bude pecka:)

Reklama

Reklama