Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozporuplne nepodarene zdlhave akcne becko. Zaujala ma kvalitna kamera vdaka ktorej jednak exterierove sceny vyzeraju velmi pritazlivo a zaroven sirokouhly format vyuziva naplno. Takisto pouzitie kamerovych filtrov sa mi pacilo. Na druhej strane zarazi mizerna rezia, ktora nedokaze schopnosti kameramana vyuzit. Akcnym scenam chyba akakolvek dynamika (fadne natocena jedina automobilova nahanacka) a zaroven pestrost (neuveritelne monotonne natocene prestrelky s pistolami s nekonecnymi zasobnikmi). No a bitky? Choreografia je celkom pestra. Hlavne Snipes predvadza mnozstvo roznych technik, ale reziser jeho schopnosti nevie poriadne predat. Timing medzi supermi je slabsi. V lepsom pripade sa superi len otukavali, v horsom isli vsetky uderi mimo supera (pocit, ze sa herci fakt mlatia sa u mna proste nedostavil). Strih im tiez dvakrat nepridava na prehladnosti. Paradoxne najhorsie dopadol vysnivany finalny suboj: Snipes vs. Daniels. (predtym ako sa zacne, necakane prvykrat v celom filme postavam dojdu naboje v pistoliach. Proste nahoda jak delo. :-) ) Nielenze je strasne fadna ale aj chaoticnost strihu dosahuje svojho vrcholu. No a samotna zapletka je strasne natahovana. Hlavne prva polovica filmu je k neprezitiu. V takomto nizkorozpoctovom prevedeni by vystacila mozno na nejaku 40 minutovu serialovu epizodu. Ale kedze tvorcovia nemali peniaze na vyplnenie riedkej zapletky velkolepymi akcnymi scenami (vrcholom akcnych scen su nekonecne prestrelky pri ktorych sa znici nejake to zabradlie alebo okno, na nic viac prachy nezvysili), tak aj tych nieco vyse 80 minut posobi strasne nudne. Film nezachrani ani ucast viacero zabudnutych hviezdiciek, ktore predvadzaju svoj slusny herecky standard. Proste film ako tak na jedno pozretie. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Pokud si divák pustí film už s předpokladem, že se jedná o čisté nefalšované béčko, tak po shlédnutí nemusí být ani tak zklamán. Naopak i některé vybrané scény face to face by se krásně vyjímaly v lecjakém áčkovém akčňáku. O chybách a dalších nesrovnalostech se nemá asi cenu ani zmiňovat... to k béčkům patří jako slepice k vejci. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelení tajní agenti CIA Wesley Snipes a Gary Daniels stojí proti v sobě v celkem svižném akčním filmu režiséra Giorgia Serafiniho. Mezi nimi jsou dva mocní mafiáni Robert Davi a Quinn Duffy. Prvně jmenovaný agent měl za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace a stát se bodyguardem mocného bosse a druhý agent mu měl krýt záda, jenže zatoužil po mafiánově penězích a zrada v řadách CIA na sebe nenechá dlouho čekat. Wesley Snipes bude muset v nemocniční budově, a následně v budově zločinecké korporace, prostřílet si a promlátit si cestu ven. Budou praskat kosti, údy a vazy. Po dlouhé době jsem si pustil film s drsným Wesley Snipesem a ani trochu jsem nelitoval. Je stále ve formě, mrštně eliminuje své protivníky přesnými chvaty, kopy a údery na krční tepnu a skoro jsem zalitoval, že bitek ve filmu nebylo ještě víc. Rozhodně jsem se však nenudil, protože dialogy se zredukovaly na minimum a větší prostor dostala akce doplněná několika originálními záběry na soustředěného Snipese a "koženého" specialisty na záporáky a mistra v bojovém umění v jednom Garyho Danielse. Od jejich závěrečného souboje na střeše jsem si sliboval mnohem víc, a možná scénu v kostele se zpovídajícím se Snipesem ze svých hříchů, bych do akčního filmu nezařazoval, ale jinak celkem spokojenost. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nepůsobí to tak ultralacině jako v případě posledních dobrodružství dvoumetráčka Seagala, ale zase žádné veledílo to taky není. Wesleyho vrátí zpět jedině čtvrtý Blade, ale spíš než bojová umění by měl teď trénovat kterak se vyhnout hrám ve vězeňských sprchách... Klasický akčňák jeden proti všem v jednom objektu (zde většinu stopáže v nemocnici). K dispozici pro akční vyžití budiž chodby, schodiště, výtahy, na skladě jsou bedny plné klišé a nelogických trapností (nekonečné zásobníky, když se má vystřelit, tak se nevystřelí apod.) a pro oko milovníka bojových filmů i pár osobních soubojů. Wesley pořád umí, pár technik je skutečně dobrých, i přes rychlejší střih jsem si fighty užil docela dobře. Poslední duel měl býti takovým main eventem, však v levém rohu stál Wesley a naproti němu můj oblíbený béčkový zápasník Gary, ale myslím, že takový střet skýtal mnohem větší možnosti než jsem nakonec viděl. Nu což, třeba příště. Ukázkové akční béčko, které sice vyloženě neurazilo, ale podruhé bych ho nedal. Snad jen ten druhý fight. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto průměrnej USA akčňák, který se drží maličko nad nízkorozpočtovejma srajdama, ale na druhou stranu nejde ani nijak zvlášť vysoko, žádnej "akční hardcore" to není, ale udrží pozornost, akce zabírá většinu stopáže, no a hlavně co mi na filmu sedlo, tak choreografie osobních soubojů. Střižený sice jsou, ale velice decentně tak, aby divák přesně viděl, "co komu kdo dělá" ... I když na sebe Snipes se šmejdama pořád míří bouchačkama a občas po sobě střílej, nakonec se většinou dostane na osobní souboj a zde Snipes prostě opět exceluje. Radost pohledět a člověk fakt čumí, kolik technik ten týpek ovládá a jak je strašně rychlej. Vysněný duel Gary Daniels vs Wesley Snipes se nakonec koná a není vůbec špatnej ... Danielsovy drtivý kopačky jedna za druhou a Snipesovy šíleně rychlý ruce ... Daniels jako jedinej protivník, kterej proti Snipesovi docela obstojí, no nakonec stejně skončí jako všichni oponenti předem ... Děj je fakt jednoduchej, celkově se nejedná o kdo ví co, ale ty souboje jsou fakt v pohodě ... proto ta třetí * ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno