Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

nash. 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční průměr s prostinkou historkou, spoustou filtrů a žánrových klišé, který se ke konci už poněkud vleče. Přestřelky jsou sice nudné a občas působí svým monotonním tempem "jednu já-jednu ty" téměř komicky, ale kontaktní souboje vypadají dobře, střih není rušivě zběsilý a Wesley vypadá jako by věděl co s rukama. A o nic jiného než o souboje a přestřelky tu vlastně nejde. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zpoved Wesleyho Snipese odpust mi akcni fanousku nebot jsem zhresil a spoustou totalnich proseru pohrbil svoji karieru a uz jenom sotva se objevim v necem koukatelnym nebyt ucasti Danielse je to na cisty odpad dalsi sracka bez napadu ci inovace z radoby cool zrychlenou nebo rozmlzenou kamerou par souboju se tu najde ale jsou kratky z nulovou choreografii ani ten finalni neni moc slavnej strihac zmrvil co se dalo takze nakonec lze ocenit snad jenom to ze Gary si toho zaporaka strihnul fakt z gustem ale jinak nechapu proc do toho vubec lezl kdyz jeho bojovy schopnosti zustali vicemene nevyuzite tradicne unavenej a nudnej Snipes kterej ma svuj vrchol uz davno za sebou pak neprekvapi a jede si dal v zabehlym standartu poslednich let dalsi zbytecna zalezitost mate li neco lepsiho k videni a nejste ortodoxni fanousci Danielse jako ja (Jenom kvuli nemu jsem se na to dival) tak se tomu vyhnete o nic se tak nepripravite ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má dost jednuduchoučký příběh. Moc to nevadí, je zde pár přestřelek, ale spíše mě zaujmou dost souboje, kde mě Wesley Snipes dost překvapí kolik toho předvede, včetně finální bitky. Hudba lehký podprůměr, občas je film zvlášntí, odehrává se většinou jen v jedné budově, pak v další budově. Vše je celkem předvídatelné. Rozpočet nízký. Mé hodnocení je 58% = *** ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad drtivého vítězství formy nad obsahem. Pokud tomuhle akčňáku opravdu něco schází, pak je to dobrý příběh. Jasně, co taky chtít od filmu, který se v podstatě odehrává v reálném čase, že jo. Bohužel, děj má jen 78 minut, někteří dobří herci, jako Robert Davi nebo Ernie Hudson jsou naprosto nevyužití, zatímco dřevochlapice Zoë Bell, je skoro v každém záběru. Na druhou stranu, tempo je solidní, hudba a režie překvapivě dobré a Snipes i Daniels mají slušnou formu. Celkově, velmi příjemné akční rozptýlení, které člověk zapomene dřív, než skončí závěrečné titulky. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Toto je příklad filmu, jednou a dost. Podstatná část příběhu se odehrává v nemocnici a v bance. Akční scény jsou zbytečně prostříhané, hlavně bitka mezi Snipesem a Danielsem si zasloužila lepší nasnímání a střih. Nejlepší výkon ve filmu patří asi Robertu Davimu a Zoe Bell, která si svou roli pěkně užívá. Snipes s Danielsem jsou standartní. Ernie Hudson má ve filmu jen malou roli kněze. Akčních scén je vskutku dost, většinou se střílí, jen zřídka se dostane na ruční práci. Sečteno a podtrženo, akční béčková jednohubka s příjemnou stopáží (bez závěrečných titulků to má 78 min) a sviže ubíhajícím dějem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama