Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Takových filmů podle mě není nikdy dost. Smál jsem se, soucítil jsem, možná jsem měl i slzu na krajíčku. Především jsem si ale zamiloval Kate Hudson a její nesmírně pozitivní přístup k životu. Na příběhu sice není nic originálního, ale jak už jsem zmínil. Člověk by si měl připomínat, že je na světě jen jednou a jak dlouho záleží jen na shodě okolností, proto žijme jak nejlépe můžeme. 70% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama