Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

venison 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně nudná a poté hodně smutná "komedie" se vždycky milou a bezprostřední Kate Hudson, která naprosto bezkonkurenčně převálcovala jakékoliv jiné herecké obsazení (nad jen kromě Kathy Bates a hostující Whoopi Goldberg).. Začátek jsem přetrpěla hlavně kvůli buldokovi, který tu dostává relativně dost prostoru a pak už mě to docela chytlo.. Takhle nějak bych chtěla umírat já :-) ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno