Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, priznám sa, som mala chuť to vypnúť, ale čím ďalej som pozerala, tým viac ma to strhávalo - nie v tom konvenčnom slova zmysle. Ďalší film z radu o tom, že čo ti skutočne chýba zistíš až vtedy, keď o to prichádzaš a tento film na to išiel takým spôsobom, ktorý si dokáže získať priazeň. A hoci je to akýmsi spôsobom veľmi smutný film (veď smrť mladého človeka nie je nikdy radostná), dokázal vyslať vcelku pozitívne posolstvo. Good point! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

WTF? Bernala mám celkem rád, ale v posledních dvou filmech celkem přestřelil (Letters for Julia a tohle). Hudson je tady opět ve své typické roli - to by zas až tak nevadilo. Co ovšem vadí je, že tohle je hybrid různých žánrů a z žádného jejich pohledu tenhle film nefunguje (na komedii málo vtipné, romantika nefunguje a na drama málo dramatické...) Takže nejlepší na celém filmu je Little Bit of Heaven - čili Peter Dinklage... ()

Reklama

hEROic 

všechny recenze uživatele

wtf! :( romanticka komedie? ani nahodou... nudna ubijena, u ktere jsem mel ke konci parkrat slzu na krajicku, ale ihned na to, vse bylo zaslapano do zapomeni nejakou, s prominutim, debilitou... zenska, ktera hodinu a pul prehrava rakovinu - ne, tohle neni komedie, je to zatraceny drama... a to dost spatny! 40% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama