Reklama

Reklama

Nezvladatelného jazzmana Natea (Mickey Rourke) chytí při krádeži auta. Brzy na to se ocitne uprostřed pouště s pohledem upřeným do hlavně pistole. Nate však záhadně unikne smrti, vyhne se kulce a utíká hlouběji do pouště, kde v moři písku najde záhadný cirkus. Instinktivně ho to táhne k Lily (Megan Fox), Ptačí ženě, jenže ta opakovaně odráží jeho sváděcí pokusy. Nicméně postupem času rozpozná Lily v Nateovi svou poslední šanci, jak uprchnout ze života v zajetí. Jenže jen co se začne psát první kapitola jejich vztahu, objeví se bohatý podnikatel Happy Shannon (Bill Murray) a hrozí, že zničí jejich šanci žít šťastně až do smrti… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Javad 

všechny recenze uživatele

Nie príliš vydarená, uplakaná rozprávka na dobrú noc pre dospelých. Od začiatku do konca, s minimálnymi prestávkami hrajúca pekná pomalá hudba udržuje ako jediný prvok pokope celý film. Traja hlavný herci zahrali svoje klasické štandardy a sú vlastne jediným lákadlom pre väčšinu divákov PASSION PLAY. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hraje tu Mickey Rourke, Megan Fox a Bill Murray. Je to o andělech...Megan Fox je tu anděl. Líbivé tóny se na vás linou ze všech stran a závěrečná pointa je smutným, ale svým způsobem příjemným překvapením. Místy sice trochu hloupoučké, ale slabší jedinci si určitě popláčou. Tohle vůbec není špatný film...a já dávám na posledních 10 minut (ano, i se závěrečnými titulky) "repeat!" 75% ()

Reklama

aluna 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatný, strašný nepřirozený skoky ve vztazích mezi aktéry a v motivacích postav, že nemáte šanci jim jejich charaktery uvěřit. Navíc Mickey dávno není milovník, kterej by přitáhl zraky diváků (nebo je aspoň donutil zraky neodtahovat), takový role ať už, probůh, nedostává. Megan se snaží a fakt jí to sluší a s Mickeym tvořej takový milý obludárium. Konec ve stylu malýho Petříčka Vydry, co holt jde po pistáciový, neřád, má aspoň tu myšlenku, ale že by se Passion Play dočkal spasení, to ne. Leda zprasení... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní a rozporuplný film. Pěkný příběh, výborná hudba, občas nějaký ten originální nápad a pozoruhodné herecké obsazení. Jako nejhorší tah mi připadalo obsazení Billa Murrayho do role bezcharekterního gangstera. Možná, kdyby jeho postava měla větší prostor, lepší scénář.... Ale takto prostě Murray snad ani nevěděl, co hrát a jak se tvářit. Chvílemi jsem přemýšlel, jestli to není parodie. Megan naopak překvapila a lehce i dospěla. Některé její výrazy se dají při troše dobré vůle opravdu označit za herecký výkon. No a tradičně jedna hvězda navrch za Mickeyho, který NIKDY nezklame. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Chtělo se mi napsat zvláštní film, ale on to vůbec zvláštní film není. Je to běžný dramatický thriller s romantickými prvky o souznění krásky se zdánlivým handicapem a zvířete s pofidérní minulostí. Jejich souznění není přáno a děj se musí zamotat kvůli dalším postavám. Příběh ubíhá v pomalém tempu s příjemnou hudbou a kamerou. Ačkoli nejsem tak nesmírně pohnut výkony Billa Murrayho jako spousta lidí, které znám, tak v tomhle filmu se mi náramně líbil. Možná by měl dostávat více rolí nejednoznačných záporáků. Film musí potěšit všechny fanoušky Megan Fox a všechny fanynky Mickey Rourkeho, jimž se tenhle herec ještě stále přese vše líbí. Nejedná se o žádný převratný film, ale dle mého soudu si zaslouží rozhodně více, než 48 procent, jsem kvůli tomu na vážkách, zda hodnocení nezvednout o hvězdičku výše. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • V roli "Icemana", nájemného zabijáka na začátku filmu se objeví známý zápasník Chuck Liddell. (Eldrick)
  • Mickey Rourke označil film za příšerný. Později se za svůj výrok omluvil s tím, že měl tehdy špatnou náladu, byl zrovna na večírku a snažil se zbavit reportéra. (Eldrick)

Související novinky

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

18.01.2010

To by byla opravdu bizarní představa (na druhou stranu, Billovi jsme uvěřili, že dokáže sbalit Scarlett Johansson, že?). Jde, jak jinak, pouze o hereckou spolupráci. V mysteriózním thrilleru Passion… (více)

Reklama

Reklama