Reklama

Reklama

Nezvladatelného jazzmana Natea (Mickey Rourke) chytí při krádeži auta. Brzy na to se ocitne uprostřed pouště s pohledem upřeným do hlavně pistole. Nate však záhadně unikne smrti, vyhne se kulce a utíká hlouběji do pouště, kde v moři písku najde záhadný cirkus. Instinktivně ho to táhne k Lily (Megan Fox), Ptačí ženě, jenže ta opakovaně odráží jeho sváděcí pokusy. Nicméně postupem času rozpozná Lily v Nateovi svou poslední šanci, jak uprchnout ze života v zajetí. Jenže jen co se začne psát první kapitola jejich vztahu, objeví se bohatý podnikatel Happy Shannon (Bill Murray) a hrozí, že zničí jejich šanci žít šťastně až do smrti… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

bartias 

všechny recenze uživatele

Epicky poetický pokus o drama s hlubším významem je (asi) nějakou metaforou. O životě? O neštěstí? O lásce? O čem přesně se nedá říct. Megan Fox je krásná jako obrázek, Mickey Rourke je opotřebovaný jako... no, Mickey Rourke a Bill Murray je za padoucha. Nechybí spousta pohlednicově pěkných záběrů. Ale ani tohle dohromady, ani nic dalšího nefunguje. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který láká známé herecké tváře, ale v jádru je povrchní, plný klišé, zbytečně rozvleklý a bez nápadu. Navíc jsem měl problém uvěřit Billovi Murraymu jeho roli mafiána. A pointa, která se snaží dát smysl celému filmu, je sice zajímavá, ale přichází až moc pozdě, kdy většina diváků buď už dávno rezignovala nebo jen dokoukává z povinnosti. ()

Reklama

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Mickey Rourke je v této roli neskutečně roztomilý. I když už není mladík a drogy se na něm podepsaly, tak pro něj mám pořád slabost. S Megan Fox jim to překvapivě jde a ladí. Meg rozhodně hraje nadprůměrně a sladkou slečnu, která o sobě nemá valné mínění bych jí dřív ani nevěřila. Možná je mé hodnocení přemrštěné, protože jsem do tohoto filmu šla s nulovým očekáváním a mile mě překvapil. U Passion Play se nebudete smát, bude se líbit spíše romantickým duším, protože je to příběh lásky, která kašle na konvence. "F*ck normal!" ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velmi zmatené (scénárista si asi dával pěkně do těla) ale někdy i velmi krásné. Takhle by se dal charakterizovat tento zvláštní film. Film, ve kterém se věci prostě dějí a nemají žádné vysvětlení (co to bylo za Indiány, kteří zachránili Mickeyho?) ale taky film, po kterém jsem si uvědomil, že bych neměl nad Megan lámat hůl. Ono to s tím hraním nebude zas tak špatné, jak jsem si myslel… Takhle, neříkám, že by zrovna za tuto roli mohla chtít nějaké ocenění, ale mohla by nás v budoucnu překvapit. Jinak po většinu filmu jsem si říkal, že je něco špatně. Něco mi zkrátka nesedělo a asi uprostřed filmu jsem na to kápl - Rourke si měl vyměnit roli s Murraym. Protože ač mám Billa sebevíc rád jako herce, toho mafiána a gangstera jsem mu neuvěřil a přišel mi, jako takový pomatený strejda. A zase naopak, toho dobráka (který byl hodně pošahaný, opět vina scénáristy) jsem Rourkeovi neuvěřil. Takže, shrnuto podtrženo - námět je fajn, Megan překvapivě taky. Pánové nemají co hrát, scénáristu zastřelit. 50 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Óu.... áu... tak toto nezachráni ani sexica ako Megan Fox. Zúfalstvo od začiatku do konca. Zahodiť a zabudnúť. Jedna hviezda za krehko vyzerajúcu Megan a niektoré momenty, ktoré, musím s premáhaním priznať, boli esteticky a emocionálne vydarené, hoci boli zároveň šialene gýčové. Odporúčam ako masturbačnú pomôcku pre násťročných fanúšikov zúbky odhaľujúcej Foxice... na nič iné sa to nehodí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Mickey Rourke označil film za příšerný. Později se za svůj výrok omluvil s tím, že měl tehdy špatnou náladu, byl zrovna na večírku a snažil se zbavit reportéra. (Eldrick)
  • V roli "Icemana", nájemného zabijáka na začátku filmu se objeví známý zápasník Chuck Liddell. (Eldrick)

Související novinky

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

18.01.2010

To by byla opravdu bizarní představa (na druhou stranu, Billovi jsme uvěřili, že dokáže sbalit Scarlett Johansson, že?). Jde, jak jinak, pouze o hereckou spolupráci. V mysteriózním thrilleru Passion… (více)

Reklama

Reklama