Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké béčko jsem očekával, jsem se dočkal snímku, který si moji pozornost udržel od samého začátku až do úplného konce. V podstatě jde o pěkný příběh, který nám představuje bratrstvo mladíků, jenž si mysleli, že jim patří svět a že jsou děsně cool, což se jim ovšem v důsledku nepovedeného přepadení benzinky postupně začíná vyvracet. Divokost, drzost a nespoutanost si vybere svoji daň a tragédie v životě mladíků je brzy dokonána. Brotherhood má dobré a neznámé herce, ideální stopáž a děj, v němž se neustále něco děje, tudíž není prostor pro nudu. 4* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Nadupaná jízda, která ve střední pasáži mírně ztratí dech, ale opravdu jen na chvilku. Uzemňující závěr stojí za to, i když budete muset překousnout několik mírně přehrávaných dialogů. Jinak talentovaní mladí herci, rafinovaná zápletka a skvělé tempo v odpovídající stopáži. Nestihnete si dojít ani na záchod. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama