Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

sgt.paper odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže v hlavní sportovní relaci nejpopulárnější televizní stanice v ČR, zazní pět zpráv. Z toho je jedna, že Hamiltonova přítelkyně má špatný šaty. Další že Tiger Woods viagru nebere, třetí že korupční skandál se nikam neposunul a poslední asi třicetivteřinová je jediná seriózní. Tak v tom případě je to v hajzlu. ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Reklama

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nebojím se napsat legendární zpravodajství. Zatímco ostatní sportovní relace začínají přiblížením úspěchů našich sportovců, pro Novu je podstatnější to, že si Ronaldo prdnul do trenek a hlasitě se tomu zasmál. Absolutně pokulhává jakékoli srovnání s BBV. Ovšem ani jako samostatné zpravodajství neobstojí. Obsahově zaměřené výhradně na fantastické události, kdy si někdo někde něco zlomil nebo kdy někdo někde někoho zranil. Skutečně zajímavé výsledky jsou přitom pouze stroze oznámeny (pokud ne zcela ignorovány) anebo ukázány na multifunkční obrazovce, jejíž ovládání je jistě na samé hraně schopností nováckých sporťáků. A tak paradoxně tím nejzajímavějším, co Sportovní noviny nabízejí, je rubrika Borec na konec. Okázalé pohrdání tvůrců tohoto pořadu však není na místě. Oni pouze tvoří to, co chtějí lidé vidět a vědět. Kdyby pro nás všechny bylo přínosnější sledovat kvalitu v podání České televize, měla by Nova rázem více času na zprávy o počasí. A dost možná by díky tomu stíhala začátek večerního programu... ()

anyonecek odpad!

všechny recenze uživatele

Ve sportovních novinách se vlastně jen podívámé jak Baroš a Rosický jsou stále zranění, jak půlka fotbalistů fauluje a ti kteří jsou faulováni leží na zemí v smrtících křečích a po minutě běhají po penaltě. Dále se dozvíme jak se Jágr stále chce udržet jako profi hokejista i když už je daleko za vodou a jaké hovadiny natáčí pro své fanoušky. Celkově se nedozvíme nic, jen se podíváme na pár zranění, nějakou tu ránu na branku. Jako bonus si přidáme borce na konec. Televizní noviny to peklo začnou, pak se nám předvedou sportovní noviny a počasí, které je vytažené z prdele, protože nikdy nevyjde a po té skoro hodině jsme se nedozvěděli vlastně nic. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama