Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak moderátoři jsou na Nově opravdu tragičtí. Párkrát mi stačilo, když tam Vašek házel novinama, ani pořádně nevěděl o čem mluví-- no a největší bomba to jejich komentování ligových zápasů a repre. Než stačili podrbat kdo se s kým vychrápal, kolik má milenek atd.. už to bylo 2:0 a ani nevěděli pořádně kdo dal gól. ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Nova ten sport umí dokonale zazdít. Pavel Poulíček, Vašek Tittelbach a další individua, to je teda skvadra... Místo, aby sportu věnovali nějaký ten čas, tak to trvá sotva ani ne 5 minut, goly z Gambrinus ligy vidíme tak možná dva ze všech zápasů. U hokeje radši ani nemluvim. Ostatní sporty jaksi ani neznají. Hlavně že borcem na konec může být každý pako, co náhodou trefí jamku napoprvé, nebo čutne do míče z větší dálky a ten spadne do brány a podobně se stále opakující scénář... ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrné zpracování sportovních zpráv. Modeátoři jsou více k smíchu než k pláči, ale vážně se brat určitě nedají. Tittelbach a dnes Pouva jsou úplně mimo. Sportovní zprávy jsou nepřesné a zbytečně stručné. Raději něco senzačního než to, co zajímají i ostatní.... A trapnost nad trapnost v podání Borce na konce je jen třešnička na dortu ubohosti... ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal a sport, takže jsem rád, když se cokoliv nového o dění ve světě dozvím. Ale zprávy na nově, to je někdy kořeňíčko:-)) Vašek Tittelbach zarytý sparťan a jeho kecy o blbé spartičce nikoho nezajímají, krom. 4% .... A redakce? Ta taky dokáže pobavit - ukáží reportáž z utkání (které Příbram vyhraje nad Ostravou 1:0. Ukážou i branku..) no a po reportáži hlásí: tady máme další dnešní výsledky Příbram - Ostrava - 0:0 ...... :-))))) nepotřebuje komentář:-)) Nova a sport, to je krok do tramtárie. Trapní moderátoři v čele s Vaškem. Ohraný, leč někdy zajímavý borec na konec a výplody a výmysly, co se nestaly, nebo jsou překrouceny o 180 stupňů.... Jednou se záměrem, jednou o tom ani neví....Na bezkonkurenční branky body vteřiny to nemá ani ve snu a nepřiblíží se jim ani za sto let... S Českou televizí se nova ve sportu srovnávat absolutně nemůže... I tak ale jsou to pořád informace o sportu a na ty se podívám rád vždy (i když je to debilně moderované a provedené..) a díky tomu 3*, jinak by to byla stěží 1*... ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama