Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

Basketak8 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechutně vytvořené sportovní noviny. Dozvíte se zde celkem 3 věci: výsledky fotbalu, výsledky hokeje a rubriku Borec na konec. Občas zde také padne zmínka o tenise, ale ostatní sporty asi TV Nova zapomněla. Pokud ČR něco vyhraje, tak se zde poté o této události mluví téměř až do konce. Možná ten Borec na konec byl dobrý nápad, ale časem také omrzí… 1/10 ()

Reklama

sgt.paper odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže v hlavní sportovní relaci nejpopulárnější televizní stanice v ČR, zazní pět zpráv. Z toho je jedna, že Hamiltonova přítelkyně má špatný šaty. Další že Tiger Woods viagru nebere, třetí že korupční skandál se nikam neposunul a poslední asi třicetivteřinová je jediná seriózní. Tak v tom případě je to v hajzlu. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

L: " Tak Pavle, co nás dnes čeká, ale skutečně jen v rychlosti, tlačí nás čas..." P: "Ano Lucko, takže jen v krátkosti: Dolní Lhotka prohrála v přípravném utkání se Spartou C, vysoko 3:0, dále uvidíte nový extravagantní účet Maxe Biagiho, se kterým se představil na GP v Brně a na závěr vám pustíme jednoho nešťastného baseballistu, který dostal míčkem do hlavy." L: "Hm, tak to se máme skutečně na co těšit a teď pojďme na reklamní blok, ať to všechno stihnem" ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od BBV jsem zpočátku novácké sportovní zpravodajství ignoroval. Paulíček s Tittelbachem byli maximálně čteči zpráv a ne redaktoři, neřku-li komentátoři. Když v posledních letech přece jen zřídka přepnu na novácký sport, tak dostanu celkem kvalitní zpravodajství s grafikou, která je minimálně srovnatelná s BBV. A poznatek mého šéfa, který trénoval hokej ve Finsku: na Nově prý umí správně vyslovovat finsky - to znamená bez přehlasovaných písmen. Nykänen tedy ne [nikenen ], ale [nikanen]. A borec na konec?, ten si z BBV odskočil krátce do SN:-) ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama