Reklama

Reklama

Rukojmí

(neoficiální název)
  • USA Hostage: A Love Story

Obsahy(1)

Morbídny príbeh lásky zlodeja a jeho "celoživotnej" rukojemníčky. (tibenskym)

Recenze (31)

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas bych rozdělil na dva kratší... První s názvem "Hostage: A Love Story" zahrnující úvodní dvě a půl minuty, druhý s názvem "Hostage: The Last Shot" zahrnující zbývající dvě... Hodnocení: Hostage jednička je geniální dílko plné dospěláckého humoru a nemůžu jinak než za 5*. Bohužel sequel selhává, pouze kopíruje originál a předvídatelný a poněkud trapný závěr sráží hodnocení na pouhé 2*. Celkově to pomocí váženého průměru a zaokrouhlení vychází na... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dostaň to zasraný dítě z její zasraný vagíny nebo tu zasranou štětku střelím do její zasraný hlavy!" Pětiminutový příběh, napěchovaný padesátiletou láskou mezi mužem, ženou a nabitou pistolí byl dostatečně absurdní na to, aby mne rozesmál a zároveň uspokojil mé škodolibé choutky. Mňam. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Upřímně, existuje jen málo krátkometrážních filmů, které by mě dokázaly zaujmout na více než na dvě hvězdy, ale Zacharymu a jeho rukojmí se to povedlo - i když až na podruhé.;-) Asi největší pozitivum tohoto pětiminutového snímku tkví v jeho střelenosti (není v něm nouze o absurdní dialogy, komické scénky a cca. každých 10 vteřin zazní slovíčko "fu*k"), co se negativ týče, nesedí mi urychlená "stárnoucí" část a závěr. Ten sice není špatný, ale jelikož ho čekáte, vyzní finální "hups" lehce do ztracena, což je škoda. Sečteno podtrženo, za mě 4*. P.S.: Fanouškům Zacharyho Quinta, pejsků a důchodců (XD) doporučuji zhlédnout třináctiminutový filmeček "Dog Eat Dog" (*****), který je nejen neskutečně roztomilý, ale zároveň vtipný, nápaditý a geniálně zahraný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" a jeho další tvary zaznělo z úst postavy Zacharyho Quinta 27krát a od Roberty Valderramové 3krát, což představuje v průměru rekordních 6 nadávek na minutu. (Ficik)

Reklama

Reklama